Zoek je een tool die al jouw producten eenvoudig kan doorzetten naar vergelijkers? Heb jij een groot assortiment, maar wil je toch effectief jouw campagnes specifiek opzetten? Channable is een uitstekende managementtool voor adverteren via feed management. Daarnaast is Traffic Builders Channable Gold Partner en bekroond met een Use Case Award voor een werk met Channable.

Channable

Hiermee kun je jouw producten doorzetten naar meer dan 1000 vergelijkingssites, affiliate netwerken en marktplaatsen. Deze tool maakt het managen van campagnes gemakkelijker, biedt uitgebreide opties en features om effectief om te kunnen gaan met een variabele voorraad en variërende prijzen.

Onze ervaring met Channable reikt verder dan enkel webshops. Channable en feed-based advertising is ook interessant wanneer je een groot assortiment aanbiedt zoals bijvoorbeeld auto’s, reizen of vacatures. Heb jij:

  • een groot aanbod?
  • een (product) feed?
  • een variabel assortiment?
  • vaak wijzigingen in de voorraadstatus?
  • vaak wijzingen in de prijs?

Dan zorgt Channable voor een extreem efficiënt campagnebeheer. Je bespaart meer tijd door automatisch advertenties te genereren en te wijzigen. Je adverteert niet meer met producten die niet op voorraad zijn en je hebt in no time de grootste digitale etalage die gevuld is met specifieke items waardoor het extra waardevol is voor bezoekers. Zo dek je in één keer alle relevante long-tail keywords af!

Ontdek de mogelijkheden van Channable via Traffic Builders

Traffic Builders is uitgeroepen tot Channable Gold Partner 2020. Daarnaast zijn we winnaar van de Channable Use Case van het jaar! Onze SEA-experts werken voor onze opdrachtgevers graag met Channable. Wil je zelf de regie in de hand hebben, maar toch profiteren van de service en de expertise van Traffic Builders? Laten we dan de mogelijkheden van Channable via Traffic Builders bespreken!

 

Daag ons uit!

Heb je uitdagende ambities op het gebied van Channable? En zoek je digital marketing specialisten die jou écht verder kunnen helpen? Daag ons dan uit. Deel jouw ambities en ontdek de toegevoegde waarde van Traffic Builders. Wij garanderen je een sympathiek eigenwijze insteek, een transparante manier van werken en maximaal resultaat.

 

Gerelateerde tools

Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Traffic Builders

Neem contact op

Onze liefde voor challengers

Wij houden van een uitdaging

Bij Traffic Builders hebben wij allemaal een diepgewortelde passie voor digital marketing. Wij zijn op een sympathieke manier kritisch en eigenwijs, waardoor we continue elkaar en onze opdrachtgevers uitdagen voor een nog beter resultaat. Wil je weten met welke opdrachtgevers wij een digital marketing uitdaging aan zijn gegaan?

Meer uitdagingen

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze partners