Digital Analytics

Channable

Digital Analytics

Zoek je een tool die al jouw producten eenvoudig kan doorzetten naar vergelijkers? Heb jij een groot assortiment, maar wil je toch effectief jouw campagnes specifiek opzetten? Channable is een uitstekende managementtool voor adverteren via feed management.

Channable

Hiermee kun je jouw producten doorzetten naar meer dan 1000 vergelijkingssites, affiliate netwerken en marktplaatsen. Deze tool maakt het managen van campagnes gemakkelijker, biedt uitgebreide opties en features om effectief om te kunnen gaan met een variabele voorraad en variërende prijzen.

Onze ervaring met Channable reikt verder dan enkel webshops. Channable en feed-based advertising is ook interessant wanneer je bijvoorbeeld reizen of vacatures aanbiedt. Heb jij:

  • een groot aanbod?
  • een (product) feed?
  • een variabel assortiment?
  • vaak wijzigingen in de voorraadstatus?
  • vaak wijzingen in de prijs?

Dan zorgt Channable voor een extreem efficiënt campagnebeheer. Je bespaart meer tijd door automatisch advertenties te genereren en te wijzigen. Je adverteert niet meer met producten die niet op voorraad zijn en je hebt in no time de grootste digitale etalage die gevuld is met specifieke items waardoor het extra waardevol is voor bezoekers. Zo dek je in één keer alle relevante long-tail keywords af!

Ontdek de mogelijkheden van Channable via Traffic Builders

Traffic Builders is uitgeroepen tot Channable Gold Partner 2019. Onze SEA experts werken voor onze opdrachtgevers graag met Channable. Wil je zelf de regie in de hand hebben, maar toch profiteren van de service en de expertise van Traffic Builders? Laten we dan de mogelijkheden van Channable via Traffic Builders bespreken!

Daag ons uit!

Heb je uitdagende ambities op het gebied van Channable? En zoek je digital marketing specialisten die jou écht verder kunnen helpen? Daag ons dan uit. Deel jouw ambities en ontdek de toegevoegde waarde van Traffic Builders. Wij garanderen je een sympathiek eigenwijze insteek, een transparante manier van werken en maximaal resultaat.

Daag ons uit en deel je ambitie!

Wil je meer informatie of vrijblijvend advies? Laat ons contact met je opnemen.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement
Gerelateerde tools
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders. Daarnaast is hij mede-oprichter van ons ‘zusje’ Traffic Builders People, specialist in werving & selectie, interim-bemiddeling en detachering binnen het digitale werkveld. Met bijna 20 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest toonaangevende digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Daarnaast is hij oud-voorzitter van de IAB Taskforce Search, bestuurslid van de profgroep Digital Analytics van de MOA en lid van de Raad van Advies van eerste divisieclub Almere City FC.

Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Onze liefde voor challengers
Wij houden van een uitdaging

Bij Traffic Builders hebben wij allemaal een diepgewortelde passie voor digital marketing. Wij zijn op een sympathieke manier kritisch en eigenwijs, waardoor we continue elkaar en onze opdrachtgevers uitdagen voor een nog beter resultaat. Wil je weten met welke opdrachtgevers wij een digital marketing uitdaging aan zijn gegaan?

Meer uitdagingen
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Wil je graag weten wat Traffic Builders voor je kan betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontvang onze blogartikelen per mail

Ook voorop blijven lopen?

  • Traffic Builders verstuurt 1x per maand een nieuwsbrief. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.