DoubleClick Campaign Manager

Wil je gemakkelijk jouw display advertising campagnes kunnen monitoren? Zoek je een tool om campagnes eenvoudig te analyseren en verbeteren? De DoubleClick Campaign Manager biedt het campagnemanagement, -beheer en –rapportage, volledig geïntegreerd, op één plek.

Het volledige proces van mediaplanning tot trafficking en rapportage is gecentraliseerd, hierdoor kun jij effectiever en efficiënter jouw campagnes managen. Jij haalt het meeste uit jouw marketingbudget en cross-mediale campagnes door de directe campagnes en de programmatic buying campagnes centraal te beheren.
 

Campagne optimalisatie

Met DoubleClick Campaign Manager kun je gemakkelijk display advertising campagnes monitoren, analyseren en verbeteren aan de hand van de vooraf bepaalde KPI’s. Zo kun je bijvoorbeeld publishers of advertentienetwerken uitsluiten, de prestaties van de verschillende creatives monitoren of de biedstrategie aanpassen. Maar geeft het je ook eenvoudig overzicht over:

  • Vertoningen (campagnes, creatives, publisher, netwerk);
  • Visibility (werkelijke vertoningen)
  • CTR%
  • Clicks;
  • Directe en ondersteunende conversies;
  • Indien gewenst: on-site EngagementScore;
  • CPC/CPM/CPA/CPS.

Wanneer er naast DCM ook gebruik gemaakt wordt van Google Analytics Premium, zijn aanvullende maatwerkrapportages mogelijk. We informeren je graag over de voordelen die deze aanvullende inzichten te bieden hebben in o.a. conversie-attributie op vertoningsniveau.
 

Ontdek de mogelijkheden van DoubleClick via Traffic Builders

Onze SEA experts werken voor onze opdrachtgevers altijd met “best of breed” technologieplatformen, zo ook met DoubleClick Digital Marketing Suite. Wil je wel de regie zelf in de hand hebben, maar toch profiteren van de service en de expertise van Traffic Builders? Laten we dan de mogelijkheden van DoubleClick via Traffic Builders bespreken!
 

Daag ons uit!

Heb je uitdagende ambities op het gebied van DoubleClick Campaign Manager? En zoek je digital marketing specialisten die jou écht verder kunnen helpen? Daag ons dan uit. Deel jouw ambities en ontdek de toegevoegde waarde van Traffic Builders. Wij garanderen je een sympathiek eigenwijze insteek, een transparante manier van werken en maximaal resultaat.
 

Gerelateerde tools

Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders. Daarnaast is hij mede-oprichter van ons ‘zusje’ Traffic Builders People, specialist in werving & selectie, interim-bemiddeling en detachering binnen het digitale werkveld. Met bijna 20 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest toonaangevende digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Daarnaast is hij oud-voorzitter van de IAB Taskforce Search, bestuurslid van de profgroep Digital Analytics van de MOA en lid van de Raad van Advies van eerste divisieclub Almere City FC.

Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op

Onze liefde voor challengers

Wij houden van een uitdaging

Bij Traffic Builders hebben wij allemaal een diepgewortelde passie voor digital marketing. Wij zijn op een sympathieke manier kritisch en eigenwijs, waardoor we continue elkaar en onze opdrachtgevers uitdagen voor een nog beter resultaat. Wil je weten met welke opdrachtgevers wij een digital marketing uitdaging aan zijn gegaan?

Meer uitdagingen

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.