DoubleClick Digital Marketing Suite

Wil je maximaal resultaat halen uit jouw display advertentie campagnes? Zoek je een technologieplatform dat één van de beste in zijn soort is en jou hierbij ondersteunt? De DoubleClick Digital Marketing Suite ondersteunt jou bij het behalen van jouw online doelstellingen.

Doordat de mogelijkheden op het gebied van media inkoop, targeting en campagnemanagement de afgelopen jaren sterk verbeterd zijn, is display advertising naast de inzet als branding kanaal ook geschikt als verkoopkanaal.

Naast geavanceerde ad serving en bid management technologie, biedt DoubleClick Digital Marketing Suite jou vele voordelen op het gebied van data integratie. De integratie met DoubleClick for Search biedt jou bijvoorbeeld de mogelijkheid Google AdWords alleen te tonen aan gebruikers die eerder een display uiting hebben gezien, of andersom. Bovendien kun je meten welke effecten jouw bannervertoningen hebben op het zoekverkeer. Precies de juiste persoon, op het juiste moment én met de juiste propositie. Op desktop, tablet of smartphone.
 

Ontdek de mogelijkheden van DoubleClick via Traffic Builders

Onze SEA experts werken voor onze opdrachtgevers altijd met “best of breed” technologieplatformen, zo ook met DoubleClick Digital Marketing Suite. Wil je wel de regie zelf in de hand hebben, maar toch profiteren van de service en de expertise van Traffic Builders? Laten we dan de mogelijkheden van DoubleClick via Traffic Builders bespreken!
 

Daag ons uit!

Heb je uitdagende ambities op het gebied van DoubleClick Digital Marketing Suite? En zoek je digital marketing specialisten die jou écht verder kunnen helpen? Daag ons dan uit. Deel jouw ambities en ontdek de toegevoegde waarde van Traffic Builders. Wij garanderen je een sympathiek eigenwijze insteek, een transparante manier van werken en maximaal resultaat.
 

Gerelateerde tools

Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders. Daarnaast is hij mede-oprichter van ons ‘zusje’ Traffic Builders People, specialist in werving & selectie, interim-bemiddeling en detachering binnen het digitale werkveld. Met bijna 20 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest toonaangevende digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Daarnaast is hij oud-voorzitter van de IAB Taskforce Search, bestuurslid van de profgroep Digital Analytics van de MOA en lid van de Raad van Advies van eerste divisieclub Almere City FC.

Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op

Onze liefde voor challengers

Wij houden van een uitdaging

Bij Traffic Builders hebben wij allemaal een diepgewortelde passie voor digital marketing. Wij zijn op een sympathieke manier kritisch en eigenwijs, waardoor we continue elkaar en onze opdrachtgevers uitdagen voor een nog beter resultaat. Wil je weten met welke opdrachtgevers wij een digital marketing uitdaging aan zijn gegaan?

Meer uitdagingen

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.