Wil jij het meeste uit jouw webanalytics halen? En zoek je een webanalytics-pakket dat bij jouw wensen en doelstellingen past? De consultants van Traffic Builders weten precies welk pakket het beste aansluit bij jouw ambities en helpen je bij het maken van de beste keuze.
 

Met Google Analytics kun je jouw verkopen en conversies meten, inzicht krijgen in hoe de bezoekers jouw website gebruiken en hoe je ervoor kunt zorgen dat ze terugkomen. Het gebruiksvriendelijke rapportageplatform maakt het mogelijk om de gegevens zelf te selecteren en via rapportages een overzicht te krijgen van de prestaties van jouw website. Ideaal voor het meten van social plug-ins, conversie-analyse en advertentie-analyse. Met de nieuwe meetmethode Universal Analytics is de manier waarop gegevens worden verzameld en georganiseerd in Google Analytics veranderd. Hierdoor biedt Google Analytics meer flexibiliteit in het vergaren van gegevens, kunnen externe bronnen worden gekoppeld en de customer journey beter in kaart worden gebracht. Dit levert nog meer inzichten op die gebruikt kunnen worden voor het verbeteren van online en offline activiteiten.
 
Wil je meer weten over Google Analytics 360, de Enterprise versie van Google Analytics?
Of over de andere webanalytics tools die wij aanbieden: Piwik of Webtrekk?

Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Felipe

Felipe werkt sinds januari 2011 bij Traffic Builders en vervult de functie van Digital Strategy Consultant. Ook geeft hij workshops en is bij SRM Opleidingen docent en mentor/coach voor de opleiding Online Marketeer B. In zijn vrije tijd speelt tennis en is hij verbonden aan een musical theatergroep.

Neem contact op

Onze liefde voor challengers

Wij houden van een uitdaging

Bij Traffic Builders hebben wij allemaal een diepgewortelde passie voor digital marketing. Wij zijn op een sympathieke manier kritisch en eigenwijs, waardoor we continue elkaar en onze opdrachtgevers uitdagen voor een nog beter resultaat. Wil je weten met welke opdrachtgevers wij een digital marketing uitdaging aan zijn gegaan?

Meer uitdagingen

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.