Google Attribution 360

Weet jij exact welke kanalen hebben bijgedragen aan de conversie? Of erken je alleen het laatste touchpoint als converterend kanaal? Zou het niet effectiever zijn om inzichtelijk te hebben wat al jouw kanalen bijdragen om die uiteindelijke conversie te realiseren? Gebruik dan Google Attribution 360!

Deze conversie-attributietool helpt adverteerders om inzicht te krijgen in de bijdrage van de verschillende touchpoints in het conversiepad. Je krijgt inzichtelijk welke touchpoints hebben bijgedragen aan de conversie. Maar ook welke online en offline kanalen impact hebben op elkaar. Wanneer duidelijk is welke kanalen er een rol spelen in het realiseren van conversies, kun je jouw budgetten beter toekennen aan de diverse kanalen. Zo krijg je uiteindelijk de meest effectieve marketingmix!
 

Onderdeel van Google Analytics 360 Suite

Google Attribution 360 is onderdeel van de Google Analytics 360 Suite. Het biedt volledige integraties met Analytics 360, Doubleclick en andere Google producten. Deze integratie zorgt ervoor dat de conversie-attributie duidelijk in beeld komt, inclusief de attributie van tv-reclame. Zo kan de Doubleclick Campaign Manager-integratie ervoor zorgen dat ook de view-through gegevens in Attributie 360 gebruikt kunnen worden. En de Offline Conversion Connector toont welke in-store verkopen kunnen worden toegeschreven aan de diverse online kanalen.
 

Traffic Builders als Google Analytics 360 Suite reseller

Waarom zou je de Google Analytics 360 producten juist bij Traffic Builders aanschaffen? Naast deze handige tool krijg je:

§ Implementatieadvies: Traffic Builders speelt een adviserende en coördinerende rol bij de technische implementatie van Google Analytics 360. Zo worden de databeschikbaarheid en -kwaliteit geborgd en worden ze vertaald naar actiegerichte inzichten;

§ Training en ondersteuning op maat: wij geven incompany trainingen en dedicated support bij gebruikers- en implementatievraagstukken;

§ Maatwerk development: ontwikkeling van customer dashboards, platformintegratie van Google Analytics 360 met third-party software, zoals een CRM-, CMS-, Business Intelligence of een ander backoffice systeem en ontwikkeling van extensies op Google Analytics en Google Big Query.
 

Daag ons uit!

Heb je uitdagende ambities op het gebied van Google Attribution 360? En zoek je digital marketing specialisten die jou écht verder kunnen helpen? Daag ons dan uit. Deel jouw ambities en ontdek de toegevoegde waarde van Traffic Builders. Wij garanderen je een sympathiek eigenwijze insteek, een transparante manier van werken en maximaal resultaat.
 

Gerelateerde tools

Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders. Daarnaast is hij mede-oprichter van ons ‘zusje’ Traffic Builders People, specialist in werving & selectie, interim-bemiddeling en detachering binnen het digitale werkveld. Met bijna 20 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest toonaangevende digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Daarnaast is hij oud-voorzitter van de IAB Taskforce Search, bestuurslid van de profgroep Digital Analytics van de MOA en lid van de Raad van Advies van eerste divisieclub Almere City FC.

Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op

Onze liefde voor challengers

Wij houden van een uitdaging

Bij Traffic Builders hebben wij allemaal een diepgewortelde passie voor digital marketing. Wij zijn op een sympathieke manier kritisch en eigenwijs, waardoor we continue elkaar en onze opdrachtgevers uitdagen voor een nog beter resultaat. Wil je weten met welke opdrachtgevers wij een digital marketing uitdaging aan zijn gegaan?

Meer uitdagingen

Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.