Met behulp van Hotjar leer je je websitegebruiker écht kennen. Met heatmaps, visitor recordings en user research mogelijkheden worden knelpunten op de website en kansen van verbetering gemakkelijk inzichtelijk gemaakt.
 

Hotjar

Hotjar biedt alle mogelijkheden op het gebied van heatmapping, visitor recordings en user research in één tool.

Alle features in één krachtige tool:

Heatmaps met Hotjar

Heatmaps:
begrijp wat bezoekers doen op je site. Waar klikken ze? Waar is de meeste muisbeweging? Hoe ver scrollen ze naar beneden? Hoe zit dit met de desktop-, tablet- en mobiele variant van mijn website? Met behulp van heatmaps kom je erachter.

Visitorrecordings met Hotjar

Visitor recordings:
zie wat je bezoekers zien met behulp van recordings. Met recordings zie je precies hoe bezoekers over je website bewegen. Met deze visuele gedragsdata kun je gemakkelijk issues en kansen herkennen en hier snel op inspelen.

Userresearch met Hotjar

User research:
kom erachter wat bezoekers motiveert en wat ze tegenhoudt om bepaalde acties te ondernemen. Door gerichte vragen te stellen aan bezoekers op het juiste moment, kun je veel diepgaande inzichten verzamelen. User research kan binnen Hotjar op verschillende manieren, waaronder met behulp van polls, surveys en feedback items.

Ontdek de mogelijkheden van Hotjar via Traffic Builders

Waarom zou je Hotjar juist bij Traffic Builders aanschaffen? Naast deze handige tool krijg je:

  • Hulp bij implementatie: Traffic Builders speelt een adviserende en coördinerende rol bij de technische implementatie van Hotjar. De heatmaps worden na implementatie ingesteld en user research wordt opgezet (indien van toepassing).
  • Maatwerk accountinrichting: elke website en doelgroep is anders. Daarom wordt bij aanschaf van een Hotjar account via Traffic Builders altijd een strategie toegepast op basis van de websiteprestaties, doelen en doelgroep. Waar leggen we de focus en waar liggen potentiële kansen? Onze specialisten zorgen ervoor dat het account naadloos aansluit op jouw website en doelgroep.
  • Van data naar inzicht: onze specialisten analyseren de data en komen met gerichte adviezen en actiepunten. Deze adviezen en actiepunten worden voorzien van visuele onderbouwing en dit wordt direct omgezet tot actie.

 

Daag ons uit!

Heb je uitdagende ambities op het gebied van Hotjar? En zoek je digital marketing specialisten die jou écht verder kunnen helpen? Daag ons dan uit. Deel jouw ambities en ontdek de toegevoegde waarde van Traffic Builders. Wij garanderen je een sympathiek eigenwijze insteek, een transparante manier van werken en maximaal resultaat.
 

Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Shirley

Als Product Manager Customer Experience Optimization (CXO) bij Traffic Builders ben ik verantwoordelijk voor innovatie, procesverbetering en kennisdeling om zo CXO op de kaart te zetten. Ook help ik opdrachtgevers in verschillende branches om alles uit hun website of app te halen. De nodige ontspanning haal ik uit series kijken. Met How I Met Your Mother en Game Of Thrones als grote favorieten.

Neem contact op

Onze liefde voor challengers

Wij houden van een uitdaging

Bij Traffic Builders hebben wij allemaal een diepgewortelde passie voor digital marketing. Wij zijn op een sympathieke manier kritisch en eigenwijs, waardoor we continue elkaar en onze opdrachtgevers uitdagen voor een nog beter resultaat. Wil je weten met welke opdrachtgevers wij een digital marketing uitdaging aan zijn gegaan?

Meer uitdagingen

Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.