Optimizely

Wil je een A/B testing tool welke je kunt inzetten zonder dat je afhankelijk bent van IT? Zoek je een tool die voorop loopt qua features en mogelijkheden? Optimizely is één van de meeste gebruikte A/B-testing tools in Nederland.

Wat Is Optimizely?

Je kunt met Optimizely naast A/B testen ook multivariatie testen en verschillende bezoekerssegmenten aanmaken waarop getest wordt. Uiteraard kun je ook testen op mobiel. Optimizely heeft een vereenvoudigde URL-patroon en ondersteunt A/B-testing voor iOS-applicaties. In tegenstelling tot Google Optimize 360 wordt er bij Optimizely wel gekeken naar het aantal bezoekers dat in de test meedoet.

Na het eenmalig taggen van jouw website, kun je er gelijk mee aan de slag, zonder verdere tussenkomst van IT. Met de geïntegreerde editor kun je zelf verschillende testvariaties aanmaken en direct lanceren. Zo wordt conversie optimalisatie wel heel makkelijk!

Ontdek de mogelijkheden van Optimizely via Traffic Builders

Onze Conversie Optimalisatie experts werken voor onze opdrachtgevers graag met Optimizely. Wil je zelf de regie in de hand hebben, maar toch profiteren van de service en de expertise van Traffic Builders? Laten we dan de mogelijkheden van Optimizely via Traffic Builders bespreken!

Daag ons uit!

Heb je uitdagende ambities op het gebied van Optimizley? En zoek je digital marketing specialisten die jou écht verder kunnen helpen? Daag ons dan uit. Deel jouw ambities en ontdek de toegevoegde waarde van Traffic Builders. Wij garanderen je een sympathiek eigenwijze insteek, een transparante manier van werken en maximaal resultaat.

Daag ons uit en deel je ambitie!

Wil je meer informatie of vrijblijvend advies? Laat ons contact met je opnemen.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement
Gerelateerde tools
Cherrelle Akerina
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Cherrelle

Neem contact op met Cherrelle
Onze liefde voor challengers
Wij houden van een uitdaging

Bij Traffic Builders hebben wij allemaal een diepgewortelde passie voor digital marketing. Wij zijn op een sympathieke manier kritisch en eigenwijs, waardoor we continue elkaar en onze opdrachtgevers uitdagen voor een nog beter resultaat. Wil je weten met welke opdrachtgevers wij een digital marketing uitdaging aan zijn gegaan?

Meer uitdagingen

Wil je graag weten wat Traffic Builders voor je kan betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontvang onze blogartikelen per mail

Ook voorop blijven lopen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.