SO Connect is een verzameling tools voor lokale bedrijven en ondernemingen met meerdere fysieke lokale vestigingen. De tools van SO Connect nemen jou als ondernemer veel werk uit handen en zorgen dat je beter gevonden wordt online. Verkeer naar je website neemt toe en je krijgt meer contactaanvragen. Traffic Builders is partner van SO Connect. We nemen je graag mee in de ins en outs van deze tools:

• SO Connect Listings, waarmee je je bedrijfsinformatie actueel en consistent houdt;

• SO Connect Reviews, waarmee je al je reviews op één plek bijhoudt en beantwoordt;

• SO Connect Website Optimizer, waarmee je je website snel, veilig en toegankelijk houdt;

• SO Connect WiFi Marketing, waardoor je in contact komt met je klanten.

 

 

SO CONNECT LISTINGS: BEDRIJFSINFORMATIE UP-TO-DATE EN CONSISTENT

90% van mensen die een product of dienst zoeken, doen dat online. Voor een ondernemer is daarbij up-to-date bedrijfsinformatie essentieel. Die informatie bijhouden kan behoorlijk wat werk opleveren met het aantal platforms dat blijft groeien. Maar je wilt niet dat er op bijvoorbeeld Google en Facebook verschillende openingstijden staan van jouw bedrijf.
Met SO Connect Listings stuur je gemakkelijk updates van je bedrijfsgegevens gelijktijdig naar alle belangrijke platforms (meer dan 50) en zo houd je alle bedrijfsgegevens ook consistent. De tool biedt een dashboard waarin je je gegevens centraal bijwerkt.
Overal identieke gegevens hebben verbetert ook je zichtbaarheid in Google. Wat het gemiddeld oplevert:

• 230 % meer bezoekers op je site;
• 35 % meer telefoontjes;
• 72 % toename van het aantal opgevraagde routebeschrijvingen.

 

 

AL JE ONLINE REVIEWS OP ÉÉN PLEK

87% van de online gebruikers/bezoekers gaat af op online reviews. Reviews kunnen tegenwoordig op veel verschillende plekken worden achtergelaten.
Met het SO Connect Dashboard worden alle reviews verzameld en gesorteerd op onderwerp, toon en soort reactie. Ook kun je op deze centrale plek direct reageren op een review (wat vaak tot een hogere waardering leidt).

BETERE ONLINE PRESTATIES MET SO CONNECT WEBSITE OPTIMIZER

SO Connect helpt met Website Optimizer ook je online prestaties vooruit en maakt je website beter en zichtbaarder. Het updatet je sitemap naar zoekmachines en scant je site op belangrijke criteria:

• SEO;
• Snelheid;
• Veiligheid;
• Mobielvriendelijkheid;
• Problemen die je vindbaarheid of veiligheid verminderen.

Het mooie is dat je veel van de issues ook gemakkelijk direct kunt oplossen, zonder enige kennis van websites. Als je site niet bereikbaar is of een veiligheidsrisico loopt, krijg je een melding.
Ook voor de prestaties van je site is er een dashboard. Daarin zie je hoe de zoekwoorden die voor jou belangrijk zijn het doen in de zoekresultaten, ook afgezet tegen de prestaties van je concurrenten.

 

SO CONNECT WIFI MARKETING: MAAK CONTACT MET JE KLANTEN

SO Connect laat je gemakkelijk en laagdrempelig in contact komen met je klanten. Je biedt hun gratis en veilige WiFi aan met de router van SO Connect. Klanten loggen in met hun e-mailadres of hun Social media-account. De gegevens worden versleuteld en bewaard volgens de AVG/GDPR-regelgeving.
Zo krijg je gemakkelijk contact met je klanten, laten ze gemakkelijk reviews achter en kun je ze geautomatiseerde boodschappen sturen met bijvoorbeeld nieuwe aanbiedingen.

DAAG ONS UIT!

Ben je als lokaal ondernemer geïnteresseerd geraakt in SO Connect? Neem dan contact op en laat je door ons verder overtuigen van de meerwaarde van SO Connect voor jouw bedrijf.

 

Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Traffic Builders

Neem contact op

Onze liefde voor challengers

Wij houden van een uitdaging

Bij Traffic Builders hebben wij allemaal een diepgewortelde passie voor digital marketing. Wij zijn op een sympathieke manier kritisch en eigenwijs, waardoor we continue elkaar en onze opdrachtgevers uitdagen voor een nog beter resultaat. Wil je weten met welke opdrachtgevers wij een digital marketing uitdaging aan zijn gegaan?

Meer uitdagingen

Onze partners