Top 20 websites eerste helft 2008

Geschatte leestijd: < 1 minuten

Multiscope heeft de top 20 websites van de eerste helft van 2008 gepubliceerd. Ten opzichte van 2007 is er het één en ander veranderd.

De top 3 wordt nog steeds aangevoerd door Google, maar op 2 staat nu Hyves (was nummer 8 in 2007). Live.com is een plaatsje geklommen en krijgt zo de onderste plaats in de top 3.

Nieuwe binnenkomers zijn Buienradar.nl (5), Relatieplanet.nl (11) en Schoolbank.nl, dat de lijst afsluit. Startpagina daalde van 2 naar 6 en Planet.nl, KPN.com en MSN.nl moesten hun plaats in de top 20 afstaan.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders. Daarnaast is hij mede-oprichter van ons ‘zusje’ Traffic Builders People, specialist in werving & selectie, interim-bemiddeling en detachering binnen het digitale werkveld. Met bijna 20 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest toonaangevende digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Daarnaast is hij oud-voorzitter van de IAB Taskforce Search, bestuurslid van de profgroep Digital Analytics van de MOA en lid van de Raad van Advies van eerste divisieclub Almere City FC.

Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Wil je graag weten wat Traffic Builders voor je kan betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontvang onze blogartikelen per mail

Ook voorop blijven lopen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.