Top 20 websites eerste helft 2008

Geschatte leestijd: 1 minuten

Multiscope heeft de top 20 websites van de eerste helft van 2008 gepubliceerd. Ten opzichte van 2007 is er het één en ander veranderd.

De top 3 wordt nog steeds aangevoerd door Google, maar op 2 staat nu Hyves (was nummer 8 in 2007). Live.com is een plaatsje geklommen en krijgt zo de onderste plaats in de top 3.

Nieuwe binnenkomers zijn Buienradar.nl (5), Relatieplanet.nl (11) en Schoolbank.nl, dat de lijst afsluit. Startpagina daalde van 2 naar 6 en Planet.nl, KPN.com en MSN.nl moesten hun plaats in de top 20 afstaan.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders en mede-oprichter van ons recruitmentzusje Traffic Builders People. Met ruim 20 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest ervaren en digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Traffic Builders verstuurt 1x per maand een nieuwsbrief. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.