Victoria Kromojahjo 28 maart 2018 / Traffic Builders nieuws
Leestijd: 2 minuten

Traffic Builders is gisteren tijdens het feestelijke Great Place to Work® evenement in het Transformatorhuis op het Westergasterrein in Amsterdam verkozen tot Best Workplace, in de categorie “Best Medium Workplaces”. Op basis van de antwoorden van de medewerkers evalueert Great Place to Work® Nederland de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties.

De lijst is samengesteld op basis van empirisch onderzoek van Great Place to Work® Nederland. Jaarlijks worden de hoogst scorende organisaties onderscheiden als Best Workplaces van Nederland. De lijst van Best Workplaces Nederland wordt bepaald naar aanleiding van een medewerkers enquête van 58 stellingen en de evaluatie van het werkgeversbeleid.

René Brouwers, directeur van Great Place to Work® Nederland: “De organisaties die op de lijst van Best Workplaces staan, hebben werkomgevingen ontwikkeld waar vertrouwen, trots en plezier centraal staan. Tevens vervul je een voorbeeldfunctie ten aanzien van andere organisaties. Niet iedere organisatie behaalt de lijst in verband met strikte criteria. Het is een resultaat om trots op te zijn!” Brouwers over het onderzoek: “Wij vragen de mening van medewerkers op vijf waarden: geloofwaardigheid, respect, eerlijkheid, trots en kameraadschap. Die waarden zijn gekoppeld aan prestaties. Dat kunnen wij staven met 30 jaar onderzoek, want zo lang gebruiken we deze methodiek al. Wij zijn het enige onderzoek dat niet alleen vraagt naar de mening van de medewerkers, maar ook het beleid van de werkgevers meeweegt. Door die koppeling te maken krijgen organisaties inzicht in de effectiviteit van hun beleid. Het onderzoek is empirisch onderbouwd en praktisch toepasbaar.”


Foto: v.l.n.r | Tim Keegstra (Digital Advertising Consultant | SEA), Talitha Zwagers (Director Digital Marketing), Wolter Tjeenk Willink (Directeur), Sem van der Klauw (Product Manager SEO), Wouter Vink (Digital Advertising Consultant | Display), Manon Steenvoorden (Corporate Recruiter), Victoria Kromojahjo (Sr. Marketing Coördinator), Martijn Stoelhorst (Team Manager Digital Marketing), Kelly Grötzinger (Content Marketing Consultant) en Remko van Nugteren (Director Business Operations).

Traffic Builders – Digital Marketing Intelligence

Bij Traffic Builders staat geloofwaardigheid, respect, eerlijkheid, trots en kameraadschap centraal. Een team van ervaren analisten, marketeers, copywriters en digital persuasion specialisten maakt digitale ambities van opdrachtgevers waar. Samen streven zij naar excellentie en een consistent resultaat. Dit doet het marketingbureau al meer dan 17 jaar met passie en dezelfde overtuiging: gedrevenheid en nieuwsgierigheid.

Mensen vragen vaak aan mij waarom ik het zo leuk vind om bij Traffic Builders te werken. Mijn antwoord: het team. We zijn allemaal zo verschillend en toch passen we precies bij elkaar. Dat komt doordat je bij Traffic Builders wordt uitgekozen om wat je kan én om wie je bent.” alsdus Sanne Maarsingh, marcom & PR medewerker.

Traffic Builders is full funnel digital marketingbureau opgericht in 2001 door Wolter Tjeenk Willink. Het kantoor gevestigd op de 30e en 31e verdieping van het WTC in Almere, met inmiddels meer dan 70 medewerkers.

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
One Thought on Traffic Builders verkozen tot Best Workplace 2018
  Bernard Fritzsche
  29 Mar 2018
  5:08pm

  Beste Wolter en collega´s,

  Allereerst onze felicitaties voor jullie allemaal met dit resultaat. Het is opvallend dat juist in een tijd waar individualisme hoogtij viert, jullie met elkaar bewezen hebben dat teamwork loont. En natuurlijk zijn er zoals in alle andere bedrijven verbeterpunten aan te wijzen. Als jullie echter deze teamspirit weten vast te houden kun je alle verbeterpunten aan en ligt ervoor jullie nog veel moois in het verschiet. Als eerste is dit een goede opmaat om volgende maand tot de Beste Onderneming van Flevoland te worden verkozen. Wij wensen jullie voor de toekomst alle goeds.
  Met vriendelijk groeten,
  Bernard en Kitty Fritzsche

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang onze blogartikelen per mail

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Social Media

REAN® en het REAN® logo zijn door Traffic Builders B.V. geregistreerde merken. Het REAN®-model en REAN®-framework zijn door Traffic Builders B.V. ontwikkelde en beschermde modellen (hierna te noemen: “het werk”). Het kopiëren, distribueren, vertonen en uitvoeren van het werk en afgeleide werken is toegestaan op voorwaarde van het vermelden van de oorspronkelijke auteur (Wolter Tjeenk Willink, Traffic Builders B.V., met hyperlinkverwijzing naar www.traffic-builders.com), doch uitsluitend voor niet-commerciële doeleinden en onder een identieke licentie, overeenkomstig de CC BY-NC-SA 3.0 NL licentie. Zie voor meer informatie https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/nl/