Traffic Builders benoemd tot Channable Gold Partner 2019

Wij zijn Channable Gold Partner 2019! Onlangs vond het derde Channable partner event plaats, waar Traffic Builders voor het tweede jaar op een rij de Channable Gold Partner bokaal in ontvangst mocht nemen. Daarmee zijn we onderdeel van een selecte groep partners, welke Channable succesvol inzet voor vele opdrachtgevers. De onderscheiding als Gold Partner hebben we te danken aan het feit dat we alle functionaliteiten zo optimaal mogelijk inzetten voor onze opdrachtgevers en actief bijdragen aan de verdere ontwikkeling van de tool. En daar zijn we ontzettend trots op!

Channable Gold Partner 2019

De dag begon met een aantal interessante presentaties. Onder andere over de inzet van Channable voor zoekadvertenties die focussen op long tail zoekwoorden. Daarnaast een heel ander soort presentatie van scheidsrechter Eric Braamhaar over situaties op het voetbalveld. Over hoe het soms ontzettend overeenkomt met ons werk als online marketeers en welke situaties je beter kan voorkomen op de werkvloer.

goldpartnerbadge_2019_channable

De Channable Gold Partner 2019 onderscheiding hebben we te danken aan het inzetten van de tool voor een groot aantal van onze opdrachtgevers, waarvoor wij als eerste de kans krijgen nieuwe functionaliteiten binnen de tool te testen. Een belangrijk voordeel voor ons: als Channable Gold Partner kunnen we meewerken aan de optimalisatie van de tool door het delen van onze ervaringen en het geven van feedback. We zijn Channable ontzettend dankbaar voor de manier waarop zij omgaan met de terugkoppeling en hopen nog lang te kunnen samenwerken op deze manier.

Channable gold partner

Ook werken met een Channable Gold Partner?

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen met de inzet van Channable? Als Channable Gold Partner ben je verzekerd van diepgaande kennis over Channable. Wij weten als geen ander hoe we de koppeling maken tussen jouw productfeed en kanalen als Google Ads, Microsoft Advertising of marketplaces als Marktplaats, Amazon en Bol.com! Wil je meer weten of direct aan de slag? Neem dan contact met ons op.