Traffic Builders bij Emerce E-commerce Live en Digital Marketing Live!

Na Conversion & Analytics in april en B2B Digital in mei is het in juni tijd voor de volgende Emerce events. Op woensdag 5 en donderdag 6 juni vinden E-commerce Live en Digital Marketing Live plaats in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Als sponsor zijn we uiteraard aanwezig met op beide dagen een keynote.

Woensdag 5 juni: E-commerce Live

E-commerce Live staat, niet geheel verrassend, volledig in het teken van alles dat te maken heeft met e-commerce. Het programma bevat meer dan 100 sprekers met keynotes over onderwerpen als social commerce, cross-border, AI voor e-commerce en omnichannel. Onze tip: bezoek de keynote van collega Tiffany Welsh. Met haar eigen data maturity model laat ze zien je hoe jij je datastrategie naar een hoger niveau kunt tillen.

Keynote Tiffany Welsh – Til je datastrategie naar een hoger niveau met een data maturity model

Tijdstip & locatie: 10:40 – stage 4

Uit onderzoek van branchevereniging DDMA blijkt dat slechts 42% van de Nederlandse organisatie die zich bezighouden met marketing, een marketingteam heeft dat data toepast. En dat terwijl we er bij Traffic Builders in geloven dat data de sleutel is tot marketingsucces. Met haar data maturity model laat Tiffany zien hoe jij kunt bepalen waar je organisatie nu staat op het gebied van data en dus ook waar verbeterpunten liggen.

E-commerce Live: informatie keynote Tiffany Welsh

Donderdag 6 juni: Digital Marketing Live

Digital marketing is constant in ontwikkeling. In een vol programma delen op Digital Marketing Live meer dan 100 experts uit de industrie hun visie op ontwikkelingen binnen digital marketing op het gebied van AI, data analytics, het verdwijnen van third-party cookies, social, advertising en meer. Onze tip: bezoek de keynote van collega Maxine Woreel. Ze neemt je mee in de wereld van AI binnen social media, inclusief praktische tips en toepassingen!

Keynote Maxine Woreel – AI & social media: van contentcreatie tot data-analyse

Tijdstip & locatie: 16:00 – stage 3

Sinds ChatGPT beschikbaar werd voor het grote publiek houdt het de wereld in zijn greep. Maar, wat zijn nou de mogelijkheden binnen marketing en specifiek, binnen social media advertising? In deze sessie deelt Maxine praktische tips en toepassingen die je direct in jouw social mediastrategie kunt toepassen, inclusief een case study.

Digital Marketing Live: informatie keynote Maxine Woreel

Zien we jou daar?

Als marketeer mag je deze evenementen niet missen. Ben je aanwezig op E-commerce Live en/of Digital Marketing Live? Zoek ons op bij een van onze keynotes! Heb je nog vragen naar aanleiding van deze aankondiging of een van de twee presentaties? Neem contact op, we helpen graag!