Wolter Tjeenk Willink 18 februari 2008 / Traffic Builders nieuws
Leestijd: < 1 minuten

Search Marketing ExpoTraffic Builders gaat naar de Search Marketing Expo in Californië!

Na vorig jaar de Search Engine Strategies te hebben bijgewoond in zowel Londen als New York, leek het ons dit jaar waardevol om een andere interessante beurs te bezoeken. De SMX in Californië schijnt een absolute 'must attend' te zijn. Dit geloof ik graag als je naar de indrukwekkende sprekers-agenda op de website kijkt.

De keynote speakers zijn:

Danny Sullivan
Louis Monier
Chris Sherman

Behalve deze keynote speakers zijn er een hoop interessante sessies welke we gaan bijwonen. Ik kijk er ook naar uit om internationale en misschien zelfs nationale conculega's te ontmoeten.  

Mijn collega en ik vertrekken volgende week naar Californië. Vanzelfsprekend doen we na onze terugkomst uitgebreid verslag op het TBlog. Dit jaar compleet met een leuke fotoreportage.

 Houd ons Blog dus in de gaten!

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Traffic Builders gaat naar de Search Marketing Expo in Californië!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Social Media

REAN® en het REAN® logo zijn door Traffic Builders B.V. geregistreerde merken. Het REAN®-model en REAN®-framework zijn door Traffic Builders B.V. ontwikkelde en beschermde modellen (hierna te noemen: “het werk”). Het kopiëren, distribueren, vertonen en uitvoeren van het werk en afgeleide werken is toegestaan op voorwaarde van het vermelden van de oorspronkelijke auteur (Wolter Tjeenk Willink, Traffic Builders B.V., met hyperlinkverwijzing naar www.traffic-builders.com), doch uitsluitend voor niet-commerciële doeleinden en onder een identieke licentie, overeenkomstig de CC BY-NC-SA 3.0 NL licentie. Zie voor meer informatie https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/nl/