Traffic Builders gaat naar de Search Marketing Expo in Californië!

Search Marketing ExpoTraffic Builders gaat naar de Search Marketing Expo in Californië!

Na vorig jaar de Search Engine Strategies te hebben bijgewoond in zowel Londen als New York, leek het ons dit jaar waardevol om een andere interessante beurs te bezoeken. De SMX in Californië schijnt een absolute 'must attend' te zijn. Dit geloof ik graag als je naar de indrukwekkende sprekers-agenda op de website kijkt.

De keynote speakers zijn:

Danny Sullivan
Louis Monier
Chris Sherman

Behalve deze keynote speakers zijn er een hoop interessante sessies welke we gaan bijwonen. Ik kijk er ook naar uit om internationale en misschien zelfs nationale conculega's te ontmoeten.  

Mijn collega en ik vertrekken volgende week naar Californië. Vanzelfsprekend doen we na onze terugkomst uitgebreid verslag op het TBlog. Dit jaar compleet met een leuke fotoreportage.

 Houd ons Blog dus in de gaten!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen gewoon in jouw mailbox

Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders en mede-oprichter van ons recruitmentzusje Traffic Builders People. Met ruim 17 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest ervaren en digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Blijf op de hoogte van

De laatste trends & ontwikkelingen

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen per mail