Traffic Builders gastspreker en exposant op IMME & Webwinkel Vakdagen 2010

Woensdag 20 en donderdag 21 januari worden de Webwinkel Vakdagen 2010 en IMME georganiseerd in de Jaarbeurs Utrecht. Na de successen van afgelopen jaren is Traffic Builders ook dit jaar weer gevraagd de organisatie te ondersteunen bij de online marketing van de Webwinkel Vakdagen, het grootste e-commerce evenement in de Benelux. Daarnaast verzorgen we een aantal presentaties over zoekmachinemarketing voor webwinkels en conversie-attributie. En uiteraard bent u van harte welkom op onze stand.Webwinkel Vakdagen 2010De Webwinkel Vakdagen worden dit jaar voor het eerst gecombineerd met een nieuw evenement genaamd IMME, gericht op B2B online marketing. Door deze combinatie zijn de Webwinkel Vakdagen interessant voor zowel e-commerce bedrijven of webwinkels als organisaties die de website inzetten voor bijvoorbeeld leadgeneratie. Met meer dan 150 exposanten en tientallen topsprekers is het het dé beurs bij uitstek om kennis op te doen en in contact te komen met potentiële partners. De organisatie mikt op circa 10 tot 12.000 bezoekers.

Gastlezingen zoekmachinemarketing en conversie-attributie
Traffic Builders verzorgt op donderdag 21 januari op zowel de Webwinkel Vakdagen als IMME presentaties. Daarnaast nemen we deel aan de populaire siteclinic die dit jaar voor het eerst door de IAB Taskforce Search wordt georganiseerd tijdens de beurs.

Het programma van donderdag 21 januari:

 • Presentatie “Conversies meten in cross mediale online marketing campagnes”
  12.00 – 12.30 in zaal 1 (IMME) door Wolter Tjeenk Willink, oprichter van Traffic Builders;
 • Site clinic van de IAB Taskforce Search
  12.00 – 12.30 in zaal 2 (IMME) met in het panel o.a. Frans van Dolderen, SEO en webanalytics consultant bij Traffic Builders;
 • Presentatie “Effectieve zoekmachinemarketing voor webwinkels”
  12.45 tot 13.15 in arena B (Webwinkel Vakdagen), eveneens door Wolter Tjeenk Willink.

Bekijk hier het volledige programma van de Webwinkel Vakdagen en IMME.

Vrijblijvend advies of gewoon even kennismaken? Bezoek onze stand!
Uiteraard bent u van harte welkom op onze stand (nummer A050), waar we onder het genot van een kop koffie of een glas wijn graag nader kennis maken en u van vrijblijvend advies kunnen voorzien.

Daarnaast kunt u op de stand terecht voor:

 • Een demo en gratis 30 dagen trial van RankInspector: de SEO tool van Traffic Builders;
 • Meer informatie over gratis workshops van Traffic Builders in 2010 op het gebied van zoekmachine-optimalisatie (SEO), adverteren in zoekmachines (SEA) en conversie-optimalisatie/webanalytics.

U vindt Traffic Builders op stand A050, op de grens tussen de beursvloer van de Webwinkel Vakdagen en IMME 2010 (vrije doorloop).

Registreer voor gratis entree
Wanneer u zich vooraf registreert is de entree gratis. Klik hier om u aan te registreren voor IMME / Webwinkel Vakdagen 2010.
De entreeprijs aan de deur is bedraagt 25,-.