Traffic Builders gastspreker op Praktijkcongres eMarketing

Het praktijkgerichte marketingvakblad Marketing Rendement organiseert op 16 mei aanstaande het Praktijkcongres eMarketing in de Jaarbeurs in Utrecht. Traffic Builders is gevraagd om tijdens dit congres invulling te geven aan het onderwerp "Zoekmachinemarketing".

De specialisten van Traffic Builders publiceren met enige regelmaat artikelen over zoekmachinemarketing voor het praktisch ingestoken vakblad Marketing Rendement. Tijdens het Praktijkcongres eMarketing zal Wolter Tjeenk Willink, oprichter van Traffic Builders BV, een beknopte plenaire sessie verzorgen waarin enkele Do's en Don'ts van zoekmachinemarketing worden belicht. In de middag heeft u de mogelijkheid een workshop over zoekmachinemarketing bij te wonen waarin de belangrijkste aspecten uitgebreier behandeld zullen worden. Het evenement wordt voorgezeten door marketingexpert prof. dr. Cor Molenaar.

Het Praktijkcongres eMarketing biedt u een overzicht van de nieuwe trends op het gebied van digitale klantbenadering, aangevuld met praktische tips en onmisbare adviezen voor daadwerkelijk succesvolle eMarketing. Kortom: dit mag u niét missen!

Klik hier voor meer informatie en het dagprogramma van het Praktijkcongres eMarketing.