Wolter Tjeenk Willink 15 mei 2006 / Traffic Builders nieuws
Leestijd: < 1 minuten
Het praktijkgerichte marketingvakblad Marketing Rendement organiseert op 16 mei aanstaande het Praktijkcongres eMarketing in de Jaarbeurs in Utrecht. Traffic Builders is gevraagd om tijdens dit congres invulling te geven aan het onderwerp "Zoekmachinemarketing".

De specialisten van Traffic Builders publiceren met enige regelmaat artikelen over zoekmachinemarketing voor het praktisch ingestoken vakblad Marketing Rendement. Tijdens het Praktijkcongres eMarketing zal Wolter Tjeenk Willink, oprichter van Traffic Builders BV, een beknopte plenaire sessie verzorgen waarin enkele Do's en Don'ts van zoekmachinemarketing worden belicht. In de middag heeft u de mogelijkheid een workshop over zoekmachinemarketing bij te wonen waarin de belangrijkste aspecten uitgebreier behandeld zullen worden. Het evenement wordt voorgezeten door marketingexpert prof. dr. Cor Molenaar.

Het Praktijkcongres eMarketing biedt u een overzicht van de nieuwe trends op het gebied van digitale klantbenadering, aangevuld met praktische tips en onmisbare adviezen voor daadwerkelijk succesvolle eMarketing. Kortom: dit mag u niét missen!

Klik hier voor meer informatie en het dagprogramma van het Praktijkcongres eMarketing.

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Traffic Builders gastspreker op Praktijkcongres eMarketing

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.