Traffic Builders gastspreker op Praktijkcongres eMarketing

Geschatte leestijd: 1 minuten
Het praktijkgerichte marketingvakblad Marketing Rendement organiseert op 16 mei aanstaande het Praktijkcongres eMarketing in de Jaarbeurs in Utrecht. Traffic Builders is gevraagd om tijdens dit congres invulling te geven aan het onderwerp "Zoekmachinemarketing".

De specialisten van Traffic Builders publiceren met enige regelmaat artikelen over zoekmachinemarketing voor het praktisch ingestoken vakblad Marketing Rendement. Tijdens het Praktijkcongres eMarketing zal Wolter Tjeenk Willink, oprichter van Traffic Builders BV, een beknopte plenaire sessie verzorgen waarin enkele Do's en Don'ts van zoekmachinemarketing worden belicht. In de middag heeft u de mogelijkheid een workshop over zoekmachinemarketing bij te wonen waarin de belangrijkste aspecten uitgebreier behandeld zullen worden. Het evenement wordt voorgezeten door marketingexpert prof. dr. Cor Molenaar.

Het Praktijkcongres eMarketing biedt u een overzicht van de nieuwe trends op het gebied van digitale klantbenadering, aangevuld met praktische tips en onmisbare adviezen voor daadwerkelijk succesvolle eMarketing. Kortom: dit mag u niét missen!

Klik hier voor meer informatie en het dagprogramma van het Praktijkcongres eMarketing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders en mede-oprichter van ons recruitmentzusje Traffic Builders People. Met ruim 17 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest ervaren en digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Traffic Builders verstuurt 1x per maand een nieuwsbrief. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement