Frans van Dolderen 24 oktober 2008 / Traffic Builders nieuws
Leestijd: < 1 minuten

Op het komende netwerkevent van TradeDoubler, dat donderdag 20 november plaatsvindt, zal Traffic Builders aanwezig zijn als gastspreker. Dit jaar wordt het TradeDoubler netwerkevent gehouden op het Lichtschip in Amsterdam.

Op het netwerkevent zal door Wolter Tjeenk Willink van Traffic Builders gesproken worden over de relatie tussen affiliate marketing en zoekmachinemarketing. Het wel of niet mogen inzetten van Google Adwords door affiliates, de invloed van affiliate marketing op search engine rankings, clean linking en het meten van crossmediale conversies komen onder andere aan bod bij de presentatie van Traffic Builders op het netwerkevent van TradeDoubler.

Tijdens het netwerkevent zullen ook de heer D. Lodewijks (e-commerce manager OAD groep), de heer A. Brouwer (Director Web UPC) en de heer S. Fellinger (Managing Director Blogo.nl) als gastsprekers aanwezig zijn. Het netwerkevent begint om 13.30 uur en zal om 16.45 uur worden afgesloten met een netwerkborrel.

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Traffic Builders gastspreker tijdens netwerkevent TradeDoubler

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Social Media

REAN® en het REAN® logo zijn door Traffic Builders B.V. geregistreerde merken. Het REAN®-model en REAN®-framework zijn door Traffic Builders B.V. ontwikkelde en beschermde modellen (hierna te noemen: “het werk”). Het kopiëren, distribueren, vertonen en uitvoeren van het werk en afgeleide werken is toegestaan op voorwaarde van het vermelden van de oorspronkelijke auteur (Wolter Tjeenk Willink, Traffic Builders B.V., met hyperlinkverwijzing naar www.traffic-builders.com), doch uitsluitend voor niet-commerciële doeleinden en onder een identieke licentie, overeenkomstig de CC BY-NC-SA 3.0 NL licentie. Zie voor meer informatie https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/nl/