Wolter Tjeenk Willink 23 januari 2009 / Traffic Builders nieuws
Leestijd: 2 minuten

Op woensdag 28 en donderdag 29 januari worden in de Jaarbeurs Utrecht de Webwinkel Vakdagen 2009 georganiseerd. Traffic Builders is ook dit jaar weer gevraagd om als gastspreker een workshop te verzorgen met als thema ´zoekmachinemarketing voor webwinkels´. Traffic Builders verzorgt daarnaast voor de 3e keer op rij met succes de online marketing voor het grootste e-commerce evenement van Nederland.


Programma Webwinkel Vakdagen 2009
Het programma van de Webwinkel Vakdagen 2009 is volledig toegespitst op organisaties in de thuiswinkelbranche. Als webwinkel marketeer vindt u hier ruim 120 toeleveranciers op het gebied van o.a. fulfilment, online betalen en internet marketing, waaronder uiteraard ook zoekmachinemarketing. De Webwinkel Vakdagen worden dit jaar voor de 3e keer gehouden en zijn inmiddels uitgegroeid tot hét e-commerce event van Nederland. Naast beursbezoek is er een uitgebreid sprekersprogramma waar meer dan 30 deskundige gastsprekers de laatste trends en ontwikkelingen uit de thuiswinkelbranche bespreken. Op woensdag 28 januari om 12.15 presenteert Wolter Tjeenk Willink – oprichter van Traffic Builders – een workshop over zoekmachinemarketing voor webwinkels. Hierin wordt ingegaan op de laatste trends in zoekmachinemarketing en praktische tips om adverteren in zoekmachines en zoekmachine-optimalisatie voor uw webwinkel succesvoller in te zetten. Klik hier voor het volledige programma.

Ook de zoekmachinemarketing- en andere sessies van vorig jaar zijn online te vinden. Klik hier voor de presentatie over zoekmachinemarketing tijdens de Webwinkel Vakdagen 2008.

Onderzoek zoekmachinemarketing gebruik door webwinkels
Net als vorig jaar houdt Traffic Builders in samenwerking met de Webwinkel Vakdagen tevens een onderzoek onder webwinkels naar het gebruik van zoekmachine-adverteren (SEA) en zoekmachine-optimalisatie (SEO). Deelnemers aan het onderzoek ontvangen de onderzoeksresulaten gratis per mail. Profiteer van deze kennis en benut de mogelijkheid om uw prestaties te benchmarken met andere webwinkels! Deelname kost u hooguit 10 minuten van uw tijd. Wilt u ook gratis het onderzoeksrapport ontvangen? Klik dan hier om aan het onderzoek deel te nemen.

Bezoek Traffic Builders op stand 036
Tijdens de Webwinkel Vakdagen is Traffic Builders ook aanwezig op de beursvloer. U bent van harte welkom voor een vrijblijvende kennismaking en deskundig advies door één van onze consultants op standnummer 036. Hier presenteren we tevens een nieuwe zoekmachinemarketing en SEO Tool: RankInspector.

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Traffic Builders gastspreker tijdens Webwinkel Vakdagen 2009

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Social Media

REAN® en het REAN® logo zijn door Traffic Builders B.V. geregistreerde merken. Het REAN®-model en REAN®-framework zijn door Traffic Builders B.V. ontwikkelde en beschermde modellen (hierna te noemen: “het werk”). Het kopiëren, distribueren, vertonen en uitvoeren van het werk en afgeleide werken is toegestaan op voorwaarde van het vermelden van de oorspronkelijke auteur (Wolter Tjeenk Willink, Traffic Builders B.V., met hyperlinkverwijzing naar www.traffic-builders.com), doch uitsluitend voor niet-commerciële doeleinden en onder een identieke licentie, overeenkomstig de CC BY-NC-SA 3.0 NL licentie. Zie voor meer informatie https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/nl/