Traffic Builders gastspreker tijdens webwinkel vakdagen

Geschatte leestijd: < 1 minuten
Op 17 en 18 januari 2007 worden de Webwinkel Vakdagen georganiseert in de Jaarbeurs Utrecht. Het evenement combineert een praktijkcongres met een vakbeurs en is gericht op directie, managers en eigenaren van webwinkels. Uiteraard vormt het onderwerp zoekmachinemarketing één van de speerpunten.

De Webwinkel Vakdagen bieden uitkomst voor alle (toekomstige) webwinkeliers die een overzichtelijk en betrouwbaar platform willen bieden en veel klanten naar hun website willen trekken. In dit kader is Wolter Tjeenk Willink, oprichter en directeur van Traffic Builders BV, gevraagd te spreken over zoekmachinemarketing voor webwinkels. Tijdens deze sessie zal worden ingegaan op vragen als ´hoe trek ik meer bezoekers naar de webwinkelomgeving? ´, maar ook ´wat zijn de kenmerken van het zoekgedrag van online kopers? ´ en ´hoe helpt deze kennis  mij de conversie van bezoeker naar order te verbeteren? ´. Kortom: zoekmachinemarketing vanuit een holistische visie benaderd.

Klik hier voor meer informatie over de Webwinkel Vakdagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders. Daarnaast is hij mede-oprichter van ons ‘zusje’ Traffic Builders People, specialist in werving & selectie, interim-bemiddeling en detachering binnen het digitale werkveld. Met bijna 20 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest toonaangevende digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Daarnaast is hij oud-voorzitter van de IAB Taskforce Search, bestuurslid van de profgroep Digital Analytics van de MOA en lid van de Raad van Advies van eerste divisieclub Almere City FC.

Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Wil je graag weten wat Traffic Builders voor je kan betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontvang onze blogartikelen per mail

Ook voorop blijven lopen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.