Traffic Builders gastspreker tijdens webwinkel vakdagen

Geschatte leestijd: 1 minuten
Op 17 en 18 januari 2007 worden de Webwinkel Vakdagen georganiseert in de Jaarbeurs Utrecht. Het evenement combineert een praktijkcongres met een vakbeurs en is gericht op directie, managers en eigenaren van webwinkels. Uiteraard vormt het onderwerp zoekmachinemarketing één van de speerpunten.

De Webwinkel Vakdagen bieden uitkomst voor alle (toekomstige) webwinkeliers die een overzichtelijk en betrouwbaar platform willen bieden en veel klanten naar hun website willen trekken. In dit kader is Wolter Tjeenk Willink, oprichter en directeur van Traffic Builders BV, gevraagd te spreken over zoekmachinemarketing voor webwinkels. Tijdens deze sessie zal worden ingegaan op vragen als ´hoe trek ik meer bezoekers naar de webwinkelomgeving? ´, maar ook ´wat zijn de kenmerken van het zoekgedrag van online kopers? ´ en ´hoe helpt deze kennis  mij de conversie van bezoeker naar order te verbeteren? ´. Kortom: zoekmachinemarketing vanuit een holistische visie benaderd.

Klik hier voor meer informatie over de Webwinkel Vakdagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders en mede-oprichter van ons recruitmentzusje Traffic Builders People. Met ruim 17 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest ervaren en digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Traffic Builders verstuurt 1x per maand een nieuwsbrief. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement