Wolter Tjeenk Willink 06 juli 2006 / Traffic Builders nieuws
Leestijd: < 1 minuten
Op 17 en 18 januari 2007 worden de Webwinkel Vakdagen georganiseert in de Jaarbeurs Utrecht. Het evenement combineert een praktijkcongres met een vakbeurs en is gericht op directie, managers en eigenaren van webwinkels. Uiteraard vormt het onderwerp zoekmachinemarketing één van de speerpunten.

De Webwinkel Vakdagen bieden uitkomst voor alle (toekomstige) webwinkeliers die een overzichtelijk en betrouwbaar platform willen bieden en veel klanten naar hun website willen trekken. In dit kader is Wolter Tjeenk Willink, oprichter en directeur van Traffic Builders BV, gevraagd te spreken over zoekmachinemarketing voor webwinkels. Tijdens deze sessie zal worden ingegaan op vragen als ´hoe trek ik meer bezoekers naar de webwinkelomgeving? ´, maar ook ´wat zijn de kenmerken van het zoekgedrag van online kopers? ´ en ´hoe helpt deze kennis  mij de conversie van bezoeker naar order te verbeteren? ´. Kortom: zoekmachinemarketing vanuit een holistische visie benaderd.

Klik hier voor meer informatie over de Webwinkel Vakdagen.

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Traffic Builders gastspreker tijdens webwinkel vakdagen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.