Traffic Builders genomineerd voor zoekmachinemarketing award

Geschatte leestijd: 1 minuten

De genomineerden voor  de Search Engine Marketing Award zijn vandaag bekend gemaakt. Zoekmachinemarketingbureau Traffic Builders is één van  de drie genomineerden voor deze felbegeerde award.


Traffic Builders dingt met de zoekmachinemarketing-case van Huis & Hypotheek mee naar de vakprijs die op 1 februari 2007 tijdens het jaarlijkse zoekmachinemarketing congres Speld in Hooiberg  zal worden uitgereikt.

De vakjury bestaat uit Jeroen van der Wiel (Jeroen.com), Bert Wiggers (Startpagina.nl), Ric van Westhreenen (Roodlicht/AlterNET), Rik Burger (PPMC), Keesjan Deelstra (Interneteffect) en Paul Petermeijer (BBP/Twinkle). Zij hebben de verschillende inzendingen beoordeeld. Er is gelet op strategie, creativiteit, doelstellingen en het uiteindelijk behaalde resultaat. De jury heeft de nominaties bepaald aan de hand van het overall resultaat op bovenstaande criteria.

Op donderdag 1 februari 2007 zal Wolter Tjeenk Willink tijdens het Search Engine Marketing Congres de case Huis & Hypotheek presenteren. Naast de presentatie van de cases van Traffic Builders en mede-genomineerden Edu Vision en Maxlead, woden tevens enkele workshops gegeven waarin diverse sprekers ingaan op uiteenlopende aspecten van zoekmachinemarketing.

Houd het februari nummer van Twinkle in de gaten! De genomineerde cases worden hierin nader toegelicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders en mede-oprichter van ons recruitmentzusje Traffic Builders People. Met ruim 17 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest ervaren en digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Traffic Builders verstuurt 1x per maand een nieuwsbrief. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement