Traffic Builders genomineerd voor zoekmachinemarketing award

De genomineerden voor  de Search Engine Marketing Award zijn vandaag bekend gemaakt. Zoekmachinemarketingbureau Traffic Builders is één van  de drie genomineerden voor deze felbegeerde award.


Traffic Builders dingt met de zoekmachinemarketing-case van Huis & Hypotheek mee naar de vakprijs die op 1 februari 2007 tijdens het jaarlijkse zoekmachinemarketing congres Speld in Hooiberg  zal worden uitgereikt.

De vakjury bestaat uit Jeroen van der Wiel (Jeroen.com), Bert Wiggers (Startpagina.nl), Ric van Westhreenen (Roodlicht/AlterNET), Rik Burger (PPMC), Keesjan Deelstra (Interneteffect) en Paul Petermeijer (BBP/Twinkle). Zij hebben de verschillende inzendingen beoordeeld. Er is gelet op strategie, creativiteit, doelstellingen en het uiteindelijk behaalde resultaat. De jury heeft de nominaties bepaald aan de hand van het overall resultaat op bovenstaande criteria.

Op donderdag 1 februari 2007 zal Wolter Tjeenk Willink tijdens het Search Engine Marketing Congres de case Huis & Hypotheek presenteren. Naast de presentatie van de cases van Traffic Builders en mede-genomineerden Edu Vision en Maxlead, woden tevens enkele workshops gegeven waarin diverse sprekers ingaan op uiteenlopende aspecten van zoekmachinemarketing.

Houd het februari nummer van Twinkle in de gaten! De genomineerde cases worden hierin nader toegelicht.