Wolter Tjeenk Willink 17 januari 2007 / Traffic Builders nieuws
Leestijd: < 1 minuten

De genomineerden voor  de Search Engine Marketing Award zijn vandaag bekend gemaakt. Zoekmachinemarketingbureau Traffic Builders is één van  de drie genomineerden voor deze felbegeerde award.


Traffic Builders dingt met de zoekmachinemarketing-case van Huis & Hypotheek mee naar de vakprijs die op 1 februari 2007 tijdens het jaarlijkse zoekmachinemarketing congres Speld in Hooiberg  zal worden uitgereikt.

De vakjury bestaat uit Jeroen van der Wiel (Jeroen.com), Bert Wiggers (Startpagina.nl), Ric van Westhreenen (Roodlicht/AlterNET), Rik Burger (PPMC), Keesjan Deelstra (Interneteffect) en Paul Petermeijer (BBP/Twinkle). Zij hebben de verschillende inzendingen beoordeeld. Er is gelet op strategie, creativiteit, doelstellingen en het uiteindelijk behaalde resultaat. De jury heeft de nominaties bepaald aan de hand van het overall resultaat op bovenstaande criteria.

Op donderdag 1 februari 2007 zal Wolter Tjeenk Willink tijdens het Search Engine Marketing Congres de case Huis & Hypotheek presenteren. Naast de presentatie van de cases van Traffic Builders en mede-genomineerden Edu Vision en Maxlead, woden tevens enkele workshops gegeven waarin diverse sprekers ingaan op uiteenlopende aspecten van zoekmachinemarketing.

Houd het februari nummer van Twinkle in de gaten! De genomineerde cases worden hierin nader toegelicht.

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Traffic Builders genomineerd voor zoekmachinemarketing award

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.