Traffic Builders genomineerd voor zoekmachinemarketing award

Geschatte leestijd: < 1 minuten

De genomineerden voor  de Search Engine Marketing Award zijn vandaag bekend gemaakt. Zoekmachinemarketingbureau Traffic Builders is één van  de drie genomineerden voor deze felbegeerde award.


Traffic Builders dingt met de zoekmachinemarketing-case van Huis & Hypotheek mee naar de vakprijs die op 1 februari 2007 tijdens het jaarlijkse zoekmachinemarketing congres Speld in Hooiberg  zal worden uitgereikt.

De vakjury bestaat uit Jeroen van der Wiel (Jeroen.com), Bert Wiggers (Startpagina.nl), Ric van Westhreenen (Roodlicht/AlterNET), Rik Burger (PPMC), Keesjan Deelstra (Interneteffect) en Paul Petermeijer (BBP/Twinkle). Zij hebben de verschillende inzendingen beoordeeld. Er is gelet op strategie, creativiteit, doelstellingen en het uiteindelijk behaalde resultaat. De jury heeft de nominaties bepaald aan de hand van het overall resultaat op bovenstaande criteria.

Op donderdag 1 februari 2007 zal Wolter Tjeenk Willink tijdens het Search Engine Marketing Congres de case Huis & Hypotheek presenteren. Naast de presentatie van de cases van Traffic Builders en mede-genomineerden Edu Vision en Maxlead, woden tevens enkele workshops gegeven waarin diverse sprekers ingaan op uiteenlopende aspecten van zoekmachinemarketing.

Houd het februari nummer van Twinkle in de gaten! De genomineerde cases worden hierin nader toegelicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders. Daarnaast is hij mede-oprichter van ons ‘zusje’ Traffic Builders People, specialist in werving & selectie, interim-bemiddeling en detachering binnen het digitale werkveld. Met bijna 20 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest toonaangevende digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Daarnaast is hij oud-voorzitter van de IAB Taskforce Search, bestuurslid van de profgroep Digital Analytics van de MOA en lid van de Raad van Advies van eerste divisieclub Almere City FC.

Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Wil je graag weten wat Traffic Builders voor je kan betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontvang onze blogartikelen per mail

Ook voorop blijven lopen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.