Traffic Builders goes Mallorca 2019

In de vroege ochtend van vrijdag 17 mei stonden 60 consultants op Schiphol te gapen. En met vroeg bedoel ik 04:30 uur.. Het is namelijk weer tijd voor het jaarlijkse bedrijfsuitje! En dit jaar vlogen we naar Mallorca, waar we goed konden vertoeven in Can Picafort aan het oostzijde van het eiland. Ook dit jaar regelde Sunweb een goede all-inclusive reis voor ons bij Club Vell Mari**** (met dank aan onze feestcommissie!)

Het zomeruitje: Zon, Zee en Veel Zien

Écht goede teamuitjes zorgen voor goede verhalen. Mooie herinneringen maken onder de Spaanse zon met een verfrissende sangria in de hand. Gezamenlijke dansopvoeringen, woordgrapjes en de beste meme’s komen voorbij. Eten en drinken was al geregeld, dus genoeg tijd om het eiland te verkennen. En dat hebben sommigen van ons geweten! We hebben een aantal wielrenfanaten en voor hen was dit weekend de fietshemel. We zaten namelijk in de baai van Alcudia. Van wielrennen naar Cap Formentor tot scooteren langs de kust van Port de Pollença. Of een 6 uur durende hiketocht? We hebben niet stilgezeten!

 

 

Trabaja duro, juega duro (work hard, play hard)

Ieder jaar stelt Traffic Builders zijn ambitieuze doelstellingen en het feit dat we het behalen van de ambities op deze manier samen kunnen vieren, dat is iedereen heel veel waard! We werken hard, maar bouwen ook een groot feest samen. Traffic Builders is ook niets voor niets uitgeroepen tot een Great Place To Work®!