Frans van Dolderen 12 oktober 2009 / Traffic Builders nieuws
Leestijd: < 1 minuten

Traffic Builders heeft recentelijk haar GAAC en WOAC in de wacht gesleept en is nu lid van een exclusieve club van wereldwijde specialisten erkend door Google als geaccrediteerd consultant. Onderdeel van deze accreditatie is onder andere een jaarlijks bezoek aan Google HQ in Mountain View, Californië. Deze 4-daagse summit staat geheel in het teken van Google Analytics en de Website optimizer.

14 Oktober (dag 1) wordt de Google Website Optimizer besproken. De Google Website Optimizer is een programma waarmee verschillende pagina’s of pagina-elementen getest kunnen worden op conversie.

Dag 2 trapt om 10 uur ’s ochtends Avinash Kaushik af met een korte ochtendsessie. Hierna worden Google Analytics Goals besproken en s middags staat event tracking op het programma. De dag zal worden afgesloten met een stevig potje Extreme Trampoline Dodgeball.

Dag 3 zal grotendeels in het teken staan van de Google Analytics API.

Dag 4 wordt Google Urchin besproken.

Eerdere events hebben al geleerd dat dit zeer leerzame meerdaagse sessies zijn, maar uiteraard is deze summit extra speciaal omdat deze zich volledig in het hol van de leeuw afspeelt: het Google hoofdkwartier in Mountain View.

Traffic Builders zal dit jaar met twee personen aanwezig zijn om op deze manier ook de kennis binnen de organisatie goed te kunnen waarborgen. Na terugkomst een uitgebreide nabeschouwing van dit unieke event.

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Traffic Builders goes to Mountain View (GAAC / WOAC summit 2009)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.