Home » Traffic Builders nieuws » Traffic Builders goes to Mountain View (GAAC / WOAC summit 2009)

Traffic Builders goes to Mountain View (GAAC / WOAC summit 2009)

Traffic Builders heeft recentelijk haar GAAC en WOAC in de wacht gesleept en is nu lid van een exclusieve club van wereldwijde specialisten erkend door Google als geaccrediteerd consultant. Onderdeel van deze accreditatie is onder andere een jaarlijks bezoek aan Google HQ in Mountain View, Californië. Deze 4-daagse summit staat geheel in het teken van Google Analytics en de Website optimizer.

14 Oktober (dag 1) wordt de Google Website Optimizer besproken. De Google Website Optimizer is een programma waarmee verschillende pagina’s of pagina-elementen getest kunnen worden op conversie.

Dag 2 trapt om 10 uur ’s ochtends Avinash Kaushik af met een korte ochtendsessie. Hierna worden Google Analytics Goals besproken en s middags staat event tracking op het programma. De dag zal worden afgesloten met een stevig potje Extreme Trampoline Dodgeball.

Dag 3 zal grotendeels in het teken staan van de Google Analytics API.

Dag 4 wordt Google Urchin besproken.

Eerdere events hebben al geleerd dat dit zeer leerzame meerdaagse sessies zijn, maar uiteraard is deze summit extra speciaal omdat deze zich volledig in het hol van de leeuw afspeelt: het Google hoofdkwartier in Mountain View.

Traffic Builders zal dit jaar met twee personen aanwezig zijn om op deze manier ook de kennis binnen de organisatie goed te kunnen waarborgen. Na terugkomst een uitgebreide nabeschouwing van dit unieke event.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Mis geen blogartikel meer!

Ontvang onze blogartikelen gewoon in jouw mailbox

Frans van Dolderen
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Frans van Dolderen

Neem contact op met Frans van Dolderen
Blijf op de hoogte van

De laatste trends & ontwikkelingen

Mis geen blogartikel meer!

Ontvang onze blogartikelen per mail