Traffic Builders is Certified Partner van Visual Website Optimizer

Geschatte leestijd: < 1 minuten

Traffic Builders draagt al sinds het begin van de beta ontwikkelingsfase bij aan de ontwikkeling van de Visual Website Optimizer, de gebruiksvriendelijke a/b testing tool. Deze samenwerking is enkele dagen geleden omgezet in een officieel partnerschap.

Visual Website Optimizer PartnerAls een van de eerste organisaties in Europa is Traffic Builders Certified Partner geworden van de Visual Website Optimizer. De Visual Website Optimizer maakt onderdeel uit van de toolset van Traffic Builders om websites te meten en te optimaliseren. De Visual Website Optimizer zal dan ook afwisselend ingezet worden met de Google Website Optimizer, de tool waar Traffic Builders al geruime tijd geleden zijn certificering voor heeft behaald.

Wij beantwoorden graag uw vragen

Heeft u vragen over de werking van de Visual Website Optimizer? U kunt allereerst onze blog raadplegen, waar wij bijvoorbeeld de voor- en nadelen van de Visual Website Optimizer ten opzichte van de Google Website Optimizer beschreven hebben.

Wilt u het liefste meteen aan de slag met de Visual Website Optimizer? Neem dan nu direct contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Niels Bijvoet
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Niels

Niels is een bevlogen Content Marketing Strateeg, en maakte bij Traffic Builders eerder al veel kilometers als SEO Consultant en Copywriter. Met waardevolle content-oplossingen de juiste doelgroepen faciliteren in ‘hun ideale klantreis door de funnel’ staat bij hem centraal. Dat kan via een ROI-gedreven multi-channel contentstrategie inclusief creative concepting, maar net zo goed via een subtiele speldenprik op het juiste moment. Daag hem uit, dan doet hij dat met jou!

Neem contact op met Niels
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Wil je graag weten wat Traffic Builders voor je kan betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontvang onze blogartikelen per mail

Ook voorop blijven lopen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.