Niels Bijvoet 11 november 2010 / Traffic Builders nieuws
Leestijd: < 1 minuten

Traffic Builders draagt al sinds het begin van de beta ontwikkelingsfase bij aan de ontwikkeling van de Visual Website Optimizer, de gebruiksvriendelijke a/b testing tool. Deze samenwerking is enkele dagen geleden omgezet in een officieel partnerschap.

Visual Website Optimizer PartnerAls een van de eerste organisaties in Europa is Traffic Builders Certified Partner geworden van de Visual Website Optimizer. De Visual Website Optimizer maakt onderdeel uit van de toolset van Traffic Builders om websites te meten en te optimaliseren. De Visual Website Optimizer zal dan ook afwisselend ingezet worden met de Google Website Optimizer, de tool waar Traffic Builders al geruime tijd geleden zijn certificering voor heeft behaald.

Wij beantwoorden graag uw vragen

Heeft u vragen over de werking van de Visual Website Optimizer? U kunt allereerst onze blog raadplegen, waar wij bijvoorbeeld de voor- en nadelen van de Visual Website Optimizer ten opzichte van de Google Website Optimizer beschreven hebben.

Wilt u het liefste meteen aan de slag met de Visual Website Optimizer? Neem dan nu direct contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Traffic Builders is Certified Partner van Visual Website Optimizer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Social Media

REAN® en het REAN® logo zijn door Traffic Builders B.V. geregistreerde merken. Het REAN®-model en REAN®-framework zijn door Traffic Builders B.V. ontwikkelde en beschermde modellen (hierna te noemen: “het werk”). Het kopiëren, distribueren, vertonen en uitvoeren van het werk en afgeleide werken is toegestaan op voorwaarde van het vermelden van de oorspronkelijke auteur (Wolter Tjeenk Willink, Traffic Builders B.V., met hyperlinkverwijzing naar www.traffic-builders.com), doch uitsluitend voor niet-commerciële doeleinden en onder een identieke licentie, overeenkomstig de CC BY-NC-SA 3.0 NL licentie. Zie voor meer informatie https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/nl/