Traffic Builders is Certified Partner van Visual Website Optimizer

Traffic Builders draagt al sinds het begin van de beta ontwikkelingsfase bij aan de ontwikkeling van de Visual Website Optimizer, de gebruiksvriendelijke a/b testing tool. Deze samenwerking is enkele dagen geleden omgezet in een officieel partnerschap.

Visual Website Optimizer PartnerAls een van de eerste organisaties in Europa is Traffic Builders Certified Partner geworden van de Visual Website Optimizer. De Visual Website Optimizer maakt onderdeel uit van de toolset van Traffic Builders om websites te meten en te optimaliseren. De Visual Website Optimizer zal dan ook afwisselend ingezet worden met de Google Website Optimizer, de tool waar Traffic Builders al geruime tijd geleden zijn certificering voor heeft behaald.

Wij beantwoorden graag uw vragen

Heeft u vragen over de werking van de Visual Website Optimizer? U kunt allereerst onze blog raadplegen, waar wij bijvoorbeeld de voor- en nadelen van de Visual Website Optimizer ten opzichte van de Google Website Optimizer beschreven hebben.

Wilt u het liefste meteen aan de slag met de Visual Website Optimizer? Neem dan nu direct contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.