Traffic Builders naar Search Engine Strategies Londen

Geschatte leestijd: 1 minuten

De Search Engine Strategies conferentie is Londen is één van de belangrijkste evenementen op het gebied van zoekmachinemarketing wereldwijd. Naast de editie in Londen zijn er ook edities in o.a. München, New York en Chicago. Dit jaar zal Traffic Builders vertegenwoordigd zijn op zowel de SES in Londen als die in New York.

Uiteraard doen Jurgen Huwae en Marinka Jongkind, beiden SEM consultant bij Traffic Builders, uitgebreid verslag van de laatste trends en ontwikkelingen tijdens de Search Engine Strategies in Londen deze week. Ook zullen naar aanleiding van deze conferentie diverse artikelen over zoekmachinemarketing worden gepubliceerd op deze site en in ons in ontwikkeling zijnde blog.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders en mede-oprichter van ons recruitmentzusje Traffic Builders People. Met ruim 17 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest ervaren en digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Traffic Builders verstuurt 1x per maand een nieuwsbrief. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement