Wolter Tjeenk Willink 13 februari 2007 / Traffic Builders nieuws
Leestijd: < 1 minuten

De Search Engine Strategies conferentie is Londen is één van de belangrijkste evenementen op het gebied van zoekmachinemarketing wereldwijd. Naast de editie in Londen zijn er ook edities in o.a. München, New York en Chicago. Dit jaar zal Traffic Builders vertegenwoordigd zijn op zowel de SES in Londen als die in New York.

Uiteraard doen Jurgen Huwae en Marinka Jongkind, beiden SEM consultant bij Traffic Builders, uitgebreid verslag van de laatste trends en ontwikkelingen tijdens de Search Engine Strategies in Londen deze week. Ook zullen naar aanleiding van deze conferentie diverse artikelen over zoekmachinemarketing worden gepubliceerd op deze site en in ons in ontwikkeling zijnde blog.

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Traffic Builders naar Search Engine Strategies Londen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Social Media

REAN® en het REAN® logo zijn door Traffic Builders B.V. geregistreerde merken. Het REAN®-model en REAN®-framework zijn door Traffic Builders B.V. ontwikkelde en beschermde modellen (hierna te noemen: “het werk”). Het kopiëren, distribueren, vertonen en uitvoeren van het werk en afgeleide werken is toegestaan op voorwaarde van het vermelden van de oorspronkelijke auteur (Wolter Tjeenk Willink, Traffic Builders B.V., met hyperlinkverwijzing naar www.traffic-builders.com), doch uitsluitend voor niet-commerciële doeleinden en onder een identieke licentie, overeenkomstig de CC BY-NC-SA 3.0 NL licentie. Zie voor meer informatie https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/nl/