Traffic Builders naar Search Engine Strategies Londen

Geschatte leestijd: < 1 minuten

De Search Engine Strategies conferentie is Londen is één van de belangrijkste evenementen op het gebied van zoekmachinemarketing wereldwijd. Naast de editie in Londen zijn er ook edities in o.a. München, New York en Chicago. Dit jaar zal Traffic Builders vertegenwoordigd zijn op zowel de SES in Londen als die in New York.

Uiteraard doen Jurgen Huwae en Marinka Jongkind, beiden SEM consultant bij Traffic Builders, uitgebreid verslag van de laatste trends en ontwikkelingen tijdens de Search Engine Strategies in Londen deze week. Ook zullen naar aanleiding van deze conferentie diverse artikelen over zoekmachinemarketing worden gepubliceerd op deze site en in ons in ontwikkeling zijnde blog.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders. Daarnaast is hij mede-oprichter van ons ‘zusje’ Traffic Builders People, specialist in werving & selectie, interim-bemiddeling en detachering binnen het digitale werkveld. Met bijna 20 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest toonaangevende digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Daarnaast is hij oud-voorzitter van de IAB Taskforce Search, bestuurslid van de profgroep Digital Analytics van de MOA en lid van de Raad van Advies van eerste divisieclub Almere City FC.

Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Wil je graag weten wat Traffic Builders voor je kan betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontvang onze blogartikelen per mail

Ook voorop blijven lopen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.