Marek 05 februari 2009 / Traffic Builders nieuws
Leestijd: < 1 minuten

Search Engine Strategies, voorheen bekend als Speld in Hooiberg, wordt dit jaar op 16 en 17 maart in Amsterdam gehouden. Search Engine Strategies is het meest toonaangevende evenement over zoekmachinemarketing. Dit jaar zal Wolter Tjeenk Willink, oprichter van Traffic Builders, beide dagen spreken op Search Engine Strategies Amsterdam.


Search Engine Strategies Amsterdam gaat onderdeel uitmaken van een wereldwijde reeks van toonaangevende congressen en expo’s. Search Engine Strategies zal de trend voortzetten van Speld in Hooiberg en updates van trends en ontwikkelingen, actuele cases en best practices brengen. Daarnaast zal voor nog meer diepgang en nieuwe inzichten gezorgd worden op Search Engine Strategies Amsterdam.

Presentaties op Search Engine Strategies Amsterdam
Op Search Engine Strategies Amsterdam geeft Wolter Tjeenk Willink in het kader van nog meer diepgang en inzicht een workshop over zoekmachinemarketingstrategie. Deze workshop vindt plaats op 16 maart en zal ongeveer 2,5 uur duren. Op de tweede dag van Search Engine Strategies Amsterdam zal Tjeenk Willink een presentatie geven namens de IAB Taskforce Search.

Andere workshops op Search Engine Strategies Amsterdam op 16 maart worden gegeven door Lisa Dijkstra, Peter van der Graaf, Wim van der Mark en Rob Steenbrink. Op de tweede dag zullen ook Frans Appels, Eduard Blacquière, Egan van Doorn, Peter van der Graaf, Roy Huiskes, Bill Hunt, Wiep Knol, Niels Meijssen, Kevin Ryan, André Scholten en Joost de Valk spreken. Meer informatie over het programma en een mogelijkheid om aan te melden is te vinden op de website van Search Engine Strategies Amsterdam.

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Traffic Builders op Search Engine Strategies Amsterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Social Media

REAN® en het REAN® logo zijn door Traffic Builders B.V. geregistreerde merken. Het REAN®-model en REAN®-framework zijn door Traffic Builders B.V. ontwikkelde en beschermde modellen (hierna te noemen: “het werk”). Het kopiëren, distribueren, vertonen en uitvoeren van het werk en afgeleide werken is toegestaan op voorwaarde van het vermelden van de oorspronkelijke auteur (Wolter Tjeenk Willink, Traffic Builders B.V., met hyperlinkverwijzing naar www.traffic-builders.com), doch uitsluitend voor niet-commerciële doeleinden en onder een identieke licentie, overeenkomstig de CC BY-NC-SA 3.0 NL licentie. Zie voor meer informatie https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/nl/