Traffic Builders spreekt op CMS congres CMS 2009

Geschatte leestijd: 1 minuten

Op 19 mei wordt in het Triavium in Nijmegen voor de 8e keer het CMS congres “CMS 2009” georganiseerd. Wolter Tjeenk Willink, oprichter van zoekmachinemarketingbureau Traffic Builders, verzorgt tijdens dit evenement als keynote spreker een update over de laatste zoekmachinemarketing trends en zoekmachinevriendelijke CMS-systemen.


Thema congres CMS 2009
CMS 2009 staat dit jaar in het teken van “Content Management Systemen en web 2.0”. Ontwikkelingen op het gebied van web 2.0 of sociale media, de steeds belangrijkere rol van zoekmachinemarketing en een nieuwe generatie klanten en gebruikers stellen andere eisen aan een CMS dan een de Content Management Systemen van een paar jaar terug. Een zoekmachinevriendelijk en “web 2.0 ready” CMS is dan ook een must.

Programma en sprekers
Andere gastsprekers naast Wolter Tjeenk Willink zijn o.a. Marco Derksen van Marketingfacts en Tony White, lead analyst op het gebied van web content management. Het volledige programma van CMS 2009 is op CMScongres.nl.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders en mede-oprichter van ons recruitmentzusje Traffic Builders People. Met ruim 20 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest ervaren en digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Traffic Builders verstuurt 1x per maand een nieuwsbrief. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.