Traffic Builders spreekt op CMS congres CMS 2009

Geschatte leestijd: < 1 minuten

Op 19 mei wordt in het Triavium in Nijmegen voor de 8e keer het CMS congres “CMS 2009” georganiseerd. Wolter Tjeenk Willink, oprichter van zoekmachinemarketingbureau Traffic Builders, verzorgt tijdens dit evenement als keynote spreker een update over de laatste zoekmachinemarketing trends en zoekmachinevriendelijke CMS-systemen.


Thema congres CMS 2009
CMS 2009 staat dit jaar in het teken van “Content Management Systemen en web 2.0”. Ontwikkelingen op het gebied van web 2.0 of sociale media, de steeds belangrijkere rol van zoekmachinemarketing en een nieuwe generatie klanten en gebruikers stellen andere eisen aan een CMS dan een de Content Management Systemen van een paar jaar terug. Een zoekmachinevriendelijk en “web 2.0 ready” CMS is dan ook een must.

Programma en sprekers
Andere gastsprekers naast Wolter Tjeenk Willink zijn o.a. Marco Derksen van Marketingfacts en Tony White, lead analyst op het gebied van web content management. Het volledige programma van CMS 2009 is op CMScongres.nl.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders. Daarnaast is hij mede-oprichter van ons ‘zusje’ Traffic Builders People, specialist in werving & selectie, interim-bemiddeling en detachering binnen het digitale werkveld. Met bijna 20 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest toonaangevende digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Daarnaast is hij oud-voorzitter van de IAB Taskforce Search, bestuurslid van de profgroep Digital Analytics van de MOA en lid van de Raad van Advies van eerste divisieclub Almere City FC.

Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Wil je graag weten wat Traffic Builders voor je kan betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontvang onze blogartikelen per mail

Ook voorop blijven lopen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.