Traffic Builders spreker op IMME 2011

Geschatte leestijd: 2 minuten

Op 26 en 27 januari 2011 wordt parallel aan de Webwinkel Vakdagen het Interactive Media & Marketing event, kortweg IMME, georganiseerd. Traffic Builders is als mediapartner verantwoordelijk voor de online marketing en verzorgt ook dit jaar weer een keynote presentatie.

Over het IMME

Het IMME is een zusterevenement van de Webwinkel Vakdagen en richt zich op het brede online marketing vakgebied. In meer dan 80 workshops, kennissessies en debatten wordt u bijgepraat over de meest recente ontwikkelingen op het gebied van performance-based marketing, mobile marketing, dialoog marketing, gaming en social media.

Het evenement is interessant voor vrijwel elke organisatie die meer resultaat wenst te halen uit de online marketing inspanningen en biedt op zowel strategisch als operationeel niveau volop mogelijkheden voor inspiratie.

Programma

Traffic Builders verzorgt tijdens het IMME een presentatie over de uitdagingen van online marketing anno 2011: hoe haalt u maximaal resultaat uit uw marketingbudget bij een cross-mediale (online) marketingmix? In deze presentatie krijgt u meer inzicht in hoe uw doelgroep zich online beweegt, hoe u uw marketingmix optimaal afstemt op het koopproces van uw doelgroep en hoe u de resultaten hiervan optimaal inzichtelijk maakt voor maximale grip op uw marketingbudget. De presentatie wordt verzorgd door Wolter Tjeenk Willink, oprichter van Traffic Builders zoekmachinemarketing en voorzitter van de IAB Taskforce Search.

Vanuit de IAB Taskforce Search worden dit jaar tevens siteclinics georganiseerd. Tijdens deze sessies kunt u uw website door een panel van experts laten beoordelen op zoekmachine-optimalisatie en usability & conversie criteria.

Wilt u ook meer inzicht in het koopproces van uw doelgroep online en maximaal resultaat uit uw marketingbudget? Kom dan naar de presentatie van Traffic Builders op donderdag 27 januari om 13.45u in Zaal 1 van het IMME, of bezoek onze stand in de hal van de Webwinkel Vakdagen. Klik hier voor het volledige programma.

Inschrijven

Het IMME is bij voorregistratie gratis te bezoeken. Meer dan 9000 vakgenoten gingen u al voor: klik hier om u in te schrijven.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders en mede-oprichter van ons recruitmentzusje Traffic Builders People. Met ruim 17 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest ervaren en digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Traffic Builders verstuurt 1x per maand een nieuwsbrief. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement