Traffic Builders spreker op IMME 2011

Op 26 en 27 januari 2011 wordt parallel aan de Webwinkel Vakdagen het Interactive Media & Marketing event, kortweg IMME, georganiseerd. Traffic Builders is als mediapartner verantwoordelijk voor de online marketing en verzorgt ook dit jaar weer een keynote presentatie.

Over het IMME

Het IMME is een zusterevenement van de Webwinkel Vakdagen en richt zich op het brede online marketing vakgebied. In meer dan 80 workshops, kennissessies en debatten wordt u bijgepraat over de meest recente ontwikkelingen op het gebied van performance-based marketing, mobile marketing, dialoog marketing, gaming en social media.

Het evenement is interessant voor vrijwel elke organisatie die meer resultaat wenst te halen uit de online marketing inspanningen en biedt op zowel strategisch als operationeel niveau volop mogelijkheden voor inspiratie.

Programma

Traffic Builders verzorgt tijdens het IMME een presentatie over de uitdagingen van online marketing anno 2011: hoe haalt u maximaal resultaat uit uw marketingbudget bij een cross-mediale (online) marketingmix? In deze presentatie krijgt u meer inzicht in hoe uw doelgroep zich online beweegt, hoe u uw marketingmix optimaal afstemt op het koopproces van uw doelgroep en hoe u de resultaten hiervan optimaal inzichtelijk maakt voor maximale grip op uw marketingbudget. De presentatie wordt verzorgd door Wolter Tjeenk Willink, oprichter van Traffic Builders zoekmachinemarketing en voorzitter van de IAB Taskforce Search.

Vanuit de IAB Taskforce Search worden dit jaar tevens siteclinics georganiseerd. Tijdens deze sessies kunt u uw website door een panel van experts laten beoordelen op zoekmachine-optimalisatie en usability & conversie criteria.

Wilt u ook meer inzicht in het koopproces van uw doelgroep online en maximaal resultaat uit uw marketingbudget? Kom dan naar de presentatie van Traffic Builders op donderdag 27 januari om 13.45u in Zaal 1 van het IMME, of bezoek onze stand in de hal van de Webwinkel Vakdagen. Klik hier voor het volledige programma.

Inschrijven

Het IMME is bij voorregistratie gratis te bezoeken. Meer dan 9000 vakgenoten gingen u al voor: klik hier om u in te schrijven.