Traffic Builders spreker op Webwinkel Vakdagen 2011

Geschatte leestijd: 1 minuten

Op 26 en 27 januari 2011 wordt alweer de 5e editie van de Webwinkel Vakdagen georganiseerd. In 5 jaar zijn de Webwinkel Vakdagen uitgegroeid tot het grootste e-commerce event van de Benelux. Traffic Builders is als mediapartner verantwoordelijk voor de online marketing en verzorgt ook dit jaar weer een keynote presentatie.

Over de Webwinkel Vakdagen

De Webwinkel Vakdagen vormen het multichannel e-commerce event van de Benelux. Elk jaar wordt de beurs annex congres bezocht door vele duizenden marketing- en eindverantwoordelijken van e-commerce organisaties, waaronder webwinkels en aanbieders uit o.a. de reisbranche en financiële dienstverlening.

Programma

Ook dit jaar is het programma rijkelijk gevuld met sprekers op het gebied van onder andere online marketing, betaaloplossingen en logistiek. Traffic Builders verzorgt ook dit jaar een presentatie over het altijd populaire onderwerp zoekmachinemarketing. In deze presentatie wordt ingegaan op de best practices in zoekmachinemarketing voor webwinkels. De presentatie wordt verzorgd door Wolter Tjeenk Willink, oprichter van Traffic Builders zoekmachinemarketing en voorzitter van de IAB Taskforce Search.

Vanuit de Taskforce Search worden dit jaar tevens siteclinics georganiseerd op het evenement dat parallel aan de Webwinkel Vakdagen plaatsvindt: de IMME (Interactive Media & Marketing Event).

Bezoek Traffic Builders

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van zoekmachinemarketing voor uw webwinkel? Of wilt u meer resultaat uit uw bestaande zoekmachine-optimalisatie of Google Adwords campagnes halen? Kom dan naar de presentatie van Traffic Builders op woensdag 26 januari om 14.30u in Arena B op de Webwinkel Vakdagen, of bezoek onze stand. Klik hier voor het volledige programma.

Inschrijven

De Webwinkel Vakdagen zijn bij voorregistratie gratis te bezoeken. Meer dan 9000 vakgenoten gingen u al voor: klik hier om u in te schrijven.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Meer interessante blogs over
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders en mede-oprichter van ons recruitmentzusje Traffic Builders People. Met ruim 20 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest ervaren en digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Traffic Builders verstuurt 1x per maand een nieuwsbrief. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.