Wolter Tjeenk Willink 24 januari 2011 / Traffic Builders nieuws
Leestijd: < 1 minuten

Op 26 en 27 januari 2011 wordt alweer de 5e editie van de Webwinkel Vakdagen georganiseerd. In 5 jaar zijn de Webwinkel Vakdagen uitgegroeid tot het grootste e-commerce event van de Benelux. Traffic Builders is als mediapartner verantwoordelijk voor de online marketing en verzorgt ook dit jaar weer een keynote presentatie.

Over de Webwinkel Vakdagen

De Webwinkel Vakdagen vormen het multichannel e-commerce event van de Benelux. Elk jaar wordt de beurs annex congres bezocht door vele duizenden marketing- en eindverantwoordelijken van e-commerce organisaties, waaronder webwinkels en aanbieders uit o.a. de reisbranche en financiële dienstverlening.

Programma

Ook dit jaar is het programma rijkelijk gevuld met sprekers op het gebied van onder andere online marketing, betaaloplossingen en logistiek. Traffic Builders verzorgt ook dit jaar een presentatie over het altijd populaire onderwerp zoekmachinemarketing. In deze presentatie wordt ingegaan op de best practices in zoekmachinemarketing voor webwinkels. De presentatie wordt verzorgd door Wolter Tjeenk Willink, oprichter van Traffic Builders zoekmachinemarketing en voorzitter van de IAB Taskforce Search.

Vanuit de Taskforce Search worden dit jaar tevens siteclinics georganiseerd op het evenement dat parallel aan de Webwinkel Vakdagen plaatsvindt: de IMME (Interactive Media & Marketing Event).

Bezoek Traffic Builders

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van zoekmachinemarketing voor uw webwinkel? Of wilt u meer resultaat uit uw bestaande zoekmachine-optimalisatie of Google Adwords campagnes halen? Kom dan naar de presentatie van Traffic Builders op woensdag 26 januari om 14.30u in Arena B op de Webwinkel Vakdagen, of bezoek onze stand. Klik hier voor het volledige programma.

Inschrijven

De Webwinkel Vakdagen zijn bij voorregistratie gratis te bezoeken. Meer dan 9000 vakgenoten gingen u al voor: klik hier om u in te schrijven.

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Traffic Builders spreker op Webwinkel Vakdagen 2011

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Social Media

REAN® en het REAN® logo zijn door Traffic Builders B.V. geregistreerde merken. Het REAN®-model en REAN®-framework zijn door Traffic Builders B.V. ontwikkelde en beschermde modellen (hierna te noemen: “het werk”). Het kopiëren, distribueren, vertonen en uitvoeren van het werk en afgeleide werken is toegestaan op voorwaarde van het vermelden van de oorspronkelijke auteur (Wolter Tjeenk Willink, Traffic Builders B.V., met hyperlinkverwijzing naar www.traffic-builders.com), doch uitsluitend voor niet-commerciële doeleinden en onder een identieke licentie, overeenkomstig de CC BY-NC-SA 3.0 NL licentie. Zie voor meer informatie https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/nl/