Traffic Builders strategisch partner van O2mc (online marketingplatform)

Persbericht – Almere, 28 juni 2011

Traffic Builders zoekmachinemarketing heeft een strategisch partnerschap gesloten met O2mc, het eerste zelflerende, -beslissende en -uitvoerende online marketingplatform ter wereld.

Als partner zal Traffic Builders O2mc adviseren, en bijdragen aan de verdere ontwikkeling van het platform, dat onder meer de automatisering van Google Adwords-campagnes mogelijk maakt. Daarnaast wordt het verkoopkanaal van O2mc dankzij de overeenkomst fors uitgebreid en is een snellere groei naar de markt mogelijk.

O2mc heeft behalve met Traffic Builders ook een strategisch partnerschap gesloten met S&D Interactive Media. Beide nieuwe partners gaan zich richten op de implementatie en dienstverlening bij het gebruik van O2mc. Hierdoor stijgt het serviceniveau en kan O2mc zich volledig focussen op de technische ontwikkeling van het platform.

traffic builders strategisch partner van o2mc online marketingplatform.jpg

Optimalisatie van online marketingplatform

De nieuwe partners van O2mc zijn een aanvulling op de al bestaande overeenkomsten die O2mc heeft met DQ&A en Adversitement. O2mc traint alle partners in het gebruik van het platform en biedt voortdurende ondersteuning bij het verzorgen van implementaties en het verlenen van service. Hierdoor zijn de partners in staat om het potentieel van O2mc volledig te benutten.

Bob Nieme, initiator van O2mc: “Deze uitbreiding stelt ons in staat om te doen waar we het beste in zijn; het doorontwikkelen en verder optimaliseren van het eerste zelflerende, -beslissende en -uitvoerende online marketingplatform ter wereld. Door te kiezen voor partners die beschikken over specialistische kennis en met een sterke klantrelatie ontstaan win-win-win situaties.

Meedenken vanuit wensen klanten

O2mc heeft gekozen voor kennispartners die vanuit de wensen van hun klanten meedenken over de toekomst van het platform. Met deze informatie kan O2mc werken aan de ontwikkeling van functionaliteiten waar binnen de markt de grootste behoefte aan is.

Wolter Tjeenk Willink, director en oprichter van Traffic Builders: Onze klanten staan dagelijks voor de uitdaging om hun online campagnes zo optimaal mogelijk in te richten. Dit is een enorme klus, zeker in online retail en de reisbranche waar het productaanbod groot en dynamisch is. Dankzij de samenwerking met O2mc kunnen wij onze klanten hierbij nog beter ondersteunen.

Traffic Builders zoekmachinemarketing werkt voor grote merken binnen onder andere de reisbranche en online retail markt. Deze sectoren hebben veel profijt van de mogelijkheden die het O2mc-platform biedt bij het automatiseren en optimaliseren van online campagnes. Traffic Builders zal als partner de volledige service en implementatie bij zowel nieuwe als bestaande klanten verzorgen.

Over O2mc

Your real-time marketing decision support engine

O2mc is het enige marketingplatform dat in staat is om allerlei relevante data volautomatisch en realtime te koppelen, te interpreteren en te vertalen in een gerichte boodschap die via de beste kanalen of netwerken wordt verzonden. O2mc neemt zelfstandig beslissingen op basis van uw doelstellingen, externe factoren en sociale ontwikkelingen. Van surf- en zoekgedrag tot file-informatie, weersvoorspellingen, nieuwsberichten, voorraden en activiteiten van concurrenten; O2mc vertaalt deze data naar de beste mix van AdWordscampagnes, zoekwoorden, synoniemen, display advertising, websitecontent en tal van andere boodschappen.

Dat betekent meer rendement met minder boodschappen. Dankzij het zelflerende karakter analyseert én onthoudt O2mc bovendien het korte- én langetermijneffect van acties, zodat u elke marketingeuro optimaal investeert. O2mc geeft u volledige grip op uw online marketing. Voor meer informatie over het platform en de producten bezoek: www.o2mc.eu