Traffic Builders voor de 16e keer op rij in Emerce 100 (2024)

Afgelopen vrijdag lanceerde Emerce de jaarlijkse Emerce 100. Met trots kunnen we delen dat we daarin voor het 16e jaar op rij een plek hebben bemachtigd in de categorie Digital marketingbureaus groot. Dit is mooie erkenning voor onze collega’s die elke dag hard werken om de ambities van onze opdrachtgevers werkelijkheid te maken.

Emerce100 2024 badge

Over Emerce 100

Emerce 100 is een jaarlijkse speciale uitgave van Emerce. Erin is te lezen hoe beslissers uit de online industrie prestaties beoordelen van leveranciers van diensten in verschillende categorieën. Dit jaar is het alweer de 19e editie van de Emerce 100, waarbij we voor de 16e keer op rij de lijst hebben gehaald. Dit is een prestatie waar we met zijn allen bijzonder trots op zijn!

Het onderzoek

Motivaction voert het imago-onderzoek uit, dat bestaat uit 5 hoofdthema’s: Bureaus, E-business services, Media & Advertising, Software en Venture. Binnen deze thema’s worden organisaties beoordeeld op hun kennis en kunde, betrouwbaarheid, prijs-kwaliteitverhouding en flexibiliteit. Welke organisaties onderdeel zijn van het Emerce 100 onderzoek wordt bepaald door Emerce en een pool van externe experts. De doelgroep van het onderzoek bestaat uit Emerce lezers die gebruik maken van de e-businessbedrijven die in het onderzoek voorkomen.

Wil je meer weten over de verantwoording van het imago-onderzoek door Motivaction? Je leest er hier over op de website van Emerce.

Bedankt!

Aan alle respondenten die de moeite hebben genomen om te stemmen en een beoordeling over ons achter te laten, heel erg bedankt! Deze Emerce 100 vermelding is een belangrijke erkenning dat we goed werk leveren voor onze opdrachtgevers en daar doen we het uiteindelijk voor. Op naar de volgende editie in 2025, hopelijk kunnen we dan weer op jouw stem rekenen.

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen op het gebied van digital marketing? Neem contact op, we helpen graag!