Traffic Builders 25 juli 2022 / Traffic Builders nieuws
Leestijd: 2 minuten

Afgelopen donderdag 21 juli vonden de prestigieuze Global Search Awards plaats. Tijdens een online live evenement werd het werk van marketeers van over heel de wereld bekroond met prijzen in tal van categorieën. We zijn bijzonder trots dat we hierbij wederom een award hebben mogen ontvangen voor onze samenwerking met TopMondzorg!

Goud en zilver

Samen met TopMondzorg hebben we een Global Search Award in ontvangst mogen nemen in de categorie Best local campaign (PPC). Daarnaast hebben we een zilveren plak veroverd in de categorie Best use of data (PPC). In de campagne voor TopMondzorg hebben we een strategie ontwikkeld voor het verhogen van het aantal patiënten en voor het automatiseren van gepersonaliseerde marketing campagnes voor 101 tandartspraktijken. Hiervoor combineerden we dataverrijking, local geotargeting, call tracking en verschillende andere bronnen. Dat onze collega’s goed zijn wisten we al, maar deze Global Search Award is mooie erkenning voor de inzet van onze enthousiaste collega’s.

Het juryrapport van de Global Search Awards

“We liked how the Traffic Builders campaign had a comprehensive approach and felt they handled the unique challenges faced really well. They had a great explanation of targeting and tactics within the submission and it was clear search was at the heat of the campaign.”

Samenwerking met TopMondzorg

De campagnes met TopMondzorg zijn uiterst succesvol. Naast deze Global Search Award hebben we het afgelopen jaar ook twee Dutch Search Awards en een European Search Award gewonnen samen. We zijn erg trots op dit succes en willen TopMondzorg natuurlijk bedanken voor het vertrouwen in ons en voor de prettige samenwerking! We kijken er naar uit om deze samenwerking de komende jaren naar een nog hoger niveau te tillen.

TopMondzorg logo

Ga samen met Traffic Builders voor de winst

Heb jij met jouw organisatie nou ook ambitieuze marketing ambities? Of wil je weten hoe onze prijswinnende werkwijze jouw organisatie verder kan helpen? We helpen je graag om van jouw merk een winnaar te maken! Benieuwd hoe? Neem contact op.

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Traffic Builders winnaar Global Search Awards 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Our Partners

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Social Media

REAN® en het REAN® logo zijn door Traffic Builders B.V. geregistreerde merken. Het REAN®-model en REAN®-framework zijn door Traffic Builders B.V. ontwikkelde en beschermde modellen (hierna te noemen: “het werk”). Het kopiëren, distribueren, vertonen en uitvoeren van het werk en afgeleide werken is toegestaan op voorwaarde van het vermelden van de oorspronkelijke auteur (Wolter Tjeenk Willink, Traffic Builders B.V., met hyperlinkverwijzing naar www.traffic-builders.com), doch uitsluitend voor niet-commerciële doeleinden en onder een identieke licentie, overeenkomstig de CC BY-NC-SA 3.0 NL licentie. Zie voor meer informatie https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/nl/