Traffic Builders winnaar Global Search Awards 2023

Gisteravond vonden de Global Search Awards 2023 plaats, waar prijzen worden uitgereikt voor de beste en innovatiefste campagnes op het gebied van SEO, SEA en content marketing. We zijn daarbij voor het vierde jaar op rij in de prijzen gevallen!

Global Search Awards 2023

Samen met Mediq hebben we een award in ontvangst genomen in de categorie Best Local Campaign (PPC). In de campagne met Mediq hebben we succesvol Mediq Health Coach onder de aandacht gebracht, een app die patiënten en huisartsen helpt met het gezonde leefstijlprogramma.

Global Search Awards 2023 winner logo

Benieuwd naar de volledige lijst met winnaars? Je vindt deze op de website van de organisatie.

De uitreiking

Waar de Global Search Awards vorig jaar nog tijdens een online evenement werden uitgereikt, werd er dit jaar groots uitgepakt. Marketeers van over heel de wereld kwamen samen in het Élysée Montmartre in Parijs. Wolter, Laurens en Sandra waren er namens Traffic Builders en mochten de felbegeerde prijs in ontvangst nemen.

Samenwerking met Mediq

De samenwerking en campagnes met Mediq zijn succesvol en prettig. In 2021 wonnen we eerder samen een Global Search Award en ontvingen we zilver en brons bij de Dutch Search Awards. We willen Mediq bedanken voor de bijzonder prettige samenwerking en voor het vertrouwen in ons. We kijken ernaar uit om deze samenwerking nog vele jaren door te zetten.

Mediq logo

4 jaar Global Search Awards

Dit jaar is het vierde jaar op rij dat we hebben gewonnen bij de Global Search Awards. In 2020 wonnen we goud in drie categorieën, in 2021 wonnen we eenmaal goud en in 2022 wonnen we één keer goud en één keer zilver. We zijn bijzonder trots op deze prestaties, die een mooie erkenning zijn voor het harde werk van onze collega’s en van onze opdrachtgevers.

Ga voor de winst met Traffic Builders

Heeft jouw organisatie ook complexe vraagstukken en ambitieuze doelstellingen? Geen uitdaging is ons te gek, we verzinnen oplossingen op maat en tillen jouw merk naar een hoger niveau. Neem contact op, we helpen je graag!