Traffic Builders zoekt versterking van het sales team

Geschatte leestijd: < 1 minuten

Ter versterking van het sales team is Traffic Builders per direct op zoek naar een Sales / Business Development Consultant. Heb je ervaring met zoekmachinemarketing en wil je je vakinhoudelijke kennis in een meer commerciële functie benutten? Of ben je als sales of accountmanager werkzaam in online marketing en toe aan een nieuwe uitdaging? Vervolg dan je carrière bij het beste zoekmachinemarketingbureau van Nederland!

Over de functie
Als Sales Consultant ben je verantwoordelijk voor business development bij potentiële opdrachtgevers en bestaande accounts. Je adviseert en overtuigt middelgrote en grote organisaties vanuit je vakinhoudelijke expertise over de inzet van zoekmachinemarketing (SEO & SEA) en webanalytics op zowel operationeel als strategisch niveau. Binnen een kleinschalig, professioneel sales team ondersteund door vakinhoudelijk specialisten ben je mede-verantwoordelijk voor de verdere groei en ontwikkeling van één van de meest toonaangevende zoekmachinemarketingbureaus in Nederland.

Tot je taken behoren onder andere:

  • Het genereren van leads;
  • Het opvolgen van leads en in kaart brengen van de klantbehoeften;
  • Het voeren van kennismakings- en adviesgesprekken;
  • Het opstellen van offertes;
  • Het verzorgen van project briefings naar de vakinhoudelijk specialisten;
  • Ondersteuning van accountverantwoordelijk consultants bij periodieke evaluaties, cross- en upsell.

Zie jij jezelf in deze rol?
Wil je meer weten over deze uitdagende functie? Bekijk dan de volledige vacature Sales / Business Development Consultant of neem direct contact op voor meer informatie op people@traffic-builders.com t.a.v. Joost van Deursen, of bel met 036-5374241

Ken je iemand voor deze rol?
Heb je iemand in je netwerk wie deze functie op het lijf geschreven is? Tip ons en verdien een weekendje New York voor 2 personen (na  proeftijd 😉 Mail ons je tip bij voorkeur met LinkedIn profiel op people@traffic-builders.com.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders. Daarnaast is hij mede-oprichter van ons ‘zusje’ Traffic Builders People, specialist in werving & selectie, interim-bemiddeling en detachering binnen het digitale werkveld. Met bijna 20 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest toonaangevende digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Daarnaast is hij oud-voorzitter van de IAB Taskforce Search, bestuurslid van de profgroep Digital Analytics van de MOA en lid van de Raad van Advies van eerste divisieclub Almere City FC.

Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Wil je graag weten wat Traffic Builders voor je kan betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontvang onze blogartikelen per mail

Ook voorop blijven lopen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.