Wolter Tjeenk Willink 10 augustus 2011 / Traffic Builders nieuws
Leestijd: < 1 minuten

Ter versterking van het sales team is Traffic Builders per direct op zoek naar een Sales / Business Development Consultant. Heb je ervaring met zoekmachinemarketing en wil je je vakinhoudelijke kennis in een meer commerciële functie benutten? Of ben je als sales of accountmanager werkzaam in online marketing en toe aan een nieuwe uitdaging? Vervolg dan je carrière bij het beste zoekmachinemarketingbureau van Nederland!

Over de functie
Als Sales Consultant ben je verantwoordelijk voor business development bij potentiële opdrachtgevers en bestaande accounts. Je adviseert en overtuigt middelgrote en grote organisaties vanuit je vakinhoudelijke expertise over de inzet van zoekmachinemarketing (SEO & SEA) en webanalytics op zowel operationeel als strategisch niveau. Binnen een kleinschalig, professioneel sales team ondersteund door vakinhoudelijk specialisten ben je mede-verantwoordelijk voor de verdere groei en ontwikkeling van één van de meest toonaangevende zoekmachinemarketingbureaus in Nederland.

Tot je taken behoren onder andere:

  • Het genereren van leads;
  • Het opvolgen van leads en in kaart brengen van de klantbehoeften;
  • Het voeren van kennismakings- en adviesgesprekken;
  • Het opstellen van offertes;
  • Het verzorgen van project briefings naar de vakinhoudelijk specialisten;
  • Ondersteuning van accountverantwoordelijk consultants bij periodieke evaluaties, cross- en upsell.

Zie jij jezelf in deze rol?
Wil je meer weten over deze uitdagende functie? Bekijk dan de volledige vacature Sales / Business Development Consultant of neem direct contact op voor meer informatie op people@traffic-builders.com t.a.v. Joost van Deursen, of bel met 036-5374241

Ken je iemand voor deze rol?
Heb je iemand in je netwerk wie deze functie op het lijf geschreven is? Tip ons en verdien een weekendje New York voor 2 personen (na  proeftijd šŸ˜‰ Mail ons je tip bij voorkeur met LinkedIn profiel op people@traffic-builders.com.

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Traffic Builders zoekt versterking van het sales team

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.