Training Vacature-optimalisatie door Traffic Builders i.s.m. Rise

Geschatte leestijd: < 1 minuten

Traffic Builders gaat samen met Rise een training vacature-optimalisatie starten. In een middagsessie leren professionele recruiters de belangrijke kneepjes van vacature-optimalisatie.

Vacature-optimalisatie zorgt ervoor dat vacatures beter gevonden worden op de relevante zoektermen. Dit scheelt veel tijd en moeite in het voortraject van recruitment. Het optimaliseren zorgt ervoor dat vacatures niet alleen in Google, maar ook op de belangrijkste vacaturesites, zoals Monsterboard, Nationale Vacaturebank, Intermediair en StepStone beter gevonden worden.

De samenwerking van Traffic Builders en Rise voor de training vacature-optimalisatie lijkt de perfecte match. De jarenlange ervaring van Traffic Builders met zoekmachine-optimalisatie, conversie-optimalisatie en andere vormen van zoekmachinemarketing wordt gecombineerd met de expertise van Rise op het gebied van recruitment en internet. Rise adviseert organisaties bij de inrichting van hun wervingsprocessen via internet en traint professionele recruiters die een stap voor op de rest willen zijn. Door de opkomst van sociale netwerken als Hyves en LinkedIn wordt het mogelijk om veel uitgebreider te zoeken naar nieuwe werknemers. Deze specialiteiten gaan Rise en Traffic Builders nu samenvoegen om recruiters bekend te maken met de mogelijkheden en voordelen van vacature-optimalisatie.

Vacature-optimalisatie werd al eerder behandeld op TBlog, het weblog van Traffic Builders. U kunt hier meer lezen over vacature-optimalisatie.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders. Daarnaast is hij mede-oprichter van ons ‘zusje’ Traffic Builders People, specialist in werving & selectie, interim-bemiddeling en detachering binnen het digitale werkveld. Met bijna 20 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest toonaangevende digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Daarnaast is hij oud-voorzitter van de IAB Taskforce Search, bestuurslid van de profgroep Digital Analytics van de MOA en lid van de Raad van Advies van eerste divisieclub Almere City FC.

Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Wil je graag weten wat Traffic Builders voor je kan betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontvang onze blogartikelen per mail

Ook voorop blijven lopen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.