Training Vacature-optimalisatie door Traffic Builders i.s.m. Rise

Traffic Builders gaat samen met Rise een training vacature-optimalisatie starten. In een middagsessie leren professionele recruiters de belangrijke kneepjes van vacature-optimalisatie.

Vacature-optimalisatie zorgt ervoor dat vacatures beter gevonden worden op de relevante zoektermen. Dit scheelt veel tijd en moeite in het voortraject van recruitment. Het optimaliseren zorgt ervoor dat vacatures niet alleen in Google, maar ook op de belangrijkste vacaturesites, zoals Monsterboard, Nationale Vacaturebank, Intermediair en StepStone beter gevonden worden.

De samenwerking van Traffic Builders en Rise voor de training vacature-optimalisatie lijkt de perfecte match. De jarenlange ervaring van Traffic Builders met zoekmachine-optimalisatie, conversie-optimalisatie en andere vormen van zoekmachinemarketing wordt gecombineerd met de expertise van Rise op het gebied van recruitment en internet. Rise adviseert organisaties bij de inrichting van hun wervingsprocessen via internet en traint professionele recruiters die een stap voor op de rest willen zijn. Door de opkomst van sociale netwerken als Hyves en LinkedIn wordt het mogelijk om veel uitgebreider te zoeken naar nieuwe werknemers. Deze specialiteiten gaan Rise en Traffic Builders nu samenvoegen om recruiters bekend te maken met de mogelijkheden en voordelen van vacature-optimalisatie.

Vacature-optimalisatie werd al eerder behandeld op TBlog, het weblog van Traffic Builders. U kunt hier meer lezen over vacature-optimalisatie.