Training Vacature-optimalisatie door Traffic Builders i.s.m. Rise

Geschatte leestijd: 1 minuten

Traffic Builders gaat samen met Rise een training vacature-optimalisatie starten. In een middagsessie leren professionele recruiters de belangrijke kneepjes van vacature-optimalisatie.

Vacature-optimalisatie zorgt ervoor dat vacatures beter gevonden worden op de relevante zoektermen. Dit scheelt veel tijd en moeite in het voortraject van recruitment. Het optimaliseren zorgt ervoor dat vacatures niet alleen in Google, maar ook op de belangrijkste vacaturesites, zoals Monsterboard, Nationale Vacaturebank, Intermediair en StepStone beter gevonden worden.

De samenwerking van Traffic Builders en Rise voor de training vacature-optimalisatie lijkt de perfecte match. De jarenlange ervaring van Traffic Builders met zoekmachine-optimalisatie, conversie-optimalisatie en andere vormen van zoekmachinemarketing wordt gecombineerd met de expertise van Rise op het gebied van recruitment en internet. Rise adviseert organisaties bij de inrichting van hun wervingsprocessen via internet en traint professionele recruiters die een stap voor op de rest willen zijn. Door de opkomst van sociale netwerken als Hyves en LinkedIn wordt het mogelijk om veel uitgebreider te zoeken naar nieuwe werknemers. Deze specialiteiten gaan Rise en Traffic Builders nu samenvoegen om recruiters bekend te maken met de mogelijkheden en voordelen van vacature-optimalisatie.

Vacature-optimalisatie werd al eerder behandeld op TBlog, het weblog van Traffic Builders. U kunt hier meer lezen over vacature-optimalisatie.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders en mede-oprichter van ons recruitmentzusje Traffic Builders People. Met ruim 17 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest ervaren en digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Traffic Builders verstuurt 1x per maand een nieuwsbrief. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement