Marek 11 mei 2009 / Traffic Builders nieuws
Leestijd: 2 minuten

De uitslag van het Eurovisie Songfestival 2009 is geen geheim meer. Met de Google Eurovisie 2009 Glazen Bol kunnen mensen zelf de uitslag voorspellen. De redenering is simpel: de meest gezochte artiest zal ook de winnende act zijn op het Eurovisie Songfestival 2009.


De Google Eurovisie Glazen Bol 2009 is wederom een leuke, vermakelijke en moeilijk serieus te nemen gadget die te implementeren is in iGoogle. Aan de hand van het zoekgedrag van gebruikers van Google, wordt gekeken naar de populariteit van de acts van het Eurovisie Songfestival. Deze populariteit wordt vervolgens omgezet in punten, zoals die worden toegekend op het Eurovisie Songfestival. Om de uitslag zo nauwkeurig mogelijk te bepalen, worden zoekopdrachten uit het land van de deelnemende artiest niet meegenomen en zijn niet-deelnemende landen uitgesloten in het onderzoek van de Google Eurovisie 2009 Glazen Bol.

De populaire zoekmachine staat erom bekend af en toe met een ludieke applicatie voor de dag te komen en blijft op dit vlak verbazen. Toch is het interessant om te kijken of de Google Eurovisie 2009 Glazen Bol daadwerkelijk een dermate sterk verband tussen search en de werkelijke wereld kan leggen, dat de uitslag van het Eurovisie Songfestival op basis van zoekgedrag kan worden voorspeld.

Hoe gaat Nederland volgens Google presteren op het Eurovisie Songfestival?
De hamvraag voor Songfestivalminnend Nederland, dat de Toppers op de voet volgt, is: hoe gaat Nederland presteren op het Eurovisie Songfestival 2009? Als we Google moeten geloven, zullen de Toppers niet schitteren, maar wel een stuk beter voor de dag komen dan Nederland in voorgaande jaren heeft gedaan. Voorlopig wordt geschat dat ‘onze’ Toppers met plaats 12 genoegen moeten nemen. Alexander Rybak uit Noorwegen staat voorlopig op nummer 1. Aanstaande zaterdag 16 mei zullen we weten wie de winnaar is van het Eurovisie Songfestival 2009 en of de Google Eurovisie 2009 Glazen Bol gelijk had.

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
One Thought on Uitslag Eurovisie Songfestival 2009 met Google voorspellen?
    sandra
    12 May 2016
    11:57am

    SPANJE wordt de winnaar! let maar op………OLE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.