Voor de 11e keer op rij in Emerce 100!

We kijken er ieder jaar naar uit en vandaag is het zover: de Emerce 100 is gepubliceerd! Dit jaar staan we voor de elfde keer in de Emerce 100 en daar zijn we (uiteraard) enorm trots op. Hoewel we eigenlijk te nuchter zijn om het van de daken te schreeuwen, doen we het toch: HOERA, ELF KEER OP RIJ! 

Emerce 100 2019

Zoals ik in oktober al schreef, is de Emerce 100 een terugkerend onderzoek, uitgevoerd door Motivaction. Het onderzoek bestrijkt uit een vijftal gebieden: Bureaus, E-business services, Media & Advertising, Software en Venture. Waar vroeger het onderzoek over 100 bedrijven werd uitgevoerd, kwamen dit jaar maar liefst 759 bedrijven aan bod.

Jaar in jaar uit werken mijn collega’s hard aan de beste campagnes voor hun accounts. Als TB’s content manager heb ik hier niet direct mee te maken, maar mag ik wel meegenieten met de blijdschap wanneer toffe cases gevierd worden. In 2018 stonden we voor de tiende keer op rij in de Emerce 100.  Dat was al een bijzondere prestatie, want er zijn niet veel bureaus die al zo lang op rij in de top staan. Dit jaar vieren we de elfde keer. Met een nieuwe lichting consultants, uitdagende opdrachtgevers en gave accounts.

Emerce 100

Veertiende editie Emerce 100

In de veertiende editie van de Emerce 100 uitgave is een interview te vinden met directeur Wolter Tjeenk Willink. “De grenzen tussen online en offline media vervagen”, ziet oprichter en CEO Wolter Tjeenk Willink. “We spreken nu meer van digitale versus traditionele media (zoals radio, tv en print), waarbij laatstgenoemde in rap tempo digitaliseert, zoals in de VS. Uiteindelijk zullen vrijwel alle media gedreven worden door digitale data. Wij omarmen deze ontwikkeling, zoals we bijvoorbeeld met onze onderscheidende Digital Out Of Home-reclames hebben laten zien. Zo bewegen we van performance-marketingbureau naar een digital-mediabureau met ‘full funnel’-expertise in zowel branding- als saleskanalen.”

Verder lezen? Klik hier voor het hele interview op Cstories.nl

Wolter Tjeenk Willink CStories
© Foto door Maarten de Kok

Bedankt voor het stemmen

Aan alle Emerce lezers, heel erg bedankt voor het stemmen. We blijven hard werken voor onze ambitieuze opdrachtgevers en zien uit naar de Emerce 100 in 2020. Maar eerst hebben we wat te vieren, want elf jaar: dat is heel bijzonder!