Traffic Builders 17 januari 2020 / Traffic Builders nieuws
Leestijd: 2 minuten

Koop nu je FoS-tickets met 20% korting

4 februari verzamelen search marketeers zich bij de Kromhouthal in Amsterdam Noord. Daar vindt voor de zevende keer Friends of Search plaats. Zorg dat je snel jouw ticket claimt voor 4 februari. Met onze kortingscode krijg je 20% korting op je ticket.

Wat kun je verwachten bij Friends of Search 2020?

Dit jaar zijn er nog meer internationale topsprekers dan voorgaande edities en als je je binnen digital marketing met SEO en/of SEA bezighoudt, is dit toch wel hét event om te bezoeken. Twee sessies die je zeker moet bijwonen!

Technische SEO voor modern webdevelopment in 2020

Meerdere topsprekers uit de search-industrie betreden het podium tijdens FoS. Bijvoorbeeld Martin Splitt, developer advocate binnen het Webmaster Trends Analyst-team bij Google. Hij zal ingaan op het technische aspect van SEO en waar je op moet letten bij het bouwen van websites en websites in 2020. Met welke uitdagingen en oplossingen moet je aan de slag? Een keynote die iedere SEO-specialist moet bijwonen.

Hoe je de controle over je PPC’s terugpakt in een AI-wereld

Automation neemt een steeds grotere rol in van search. Ontwikkelingen die ervoor zorgen dat we efficiënter om kunnen gaan met ons Ads-accountmanagement, maar ook ontwikkelingen die complex zijn met beslissingen die niet altijd duidelijk worden uitgelegd. In deze sessie van Frederick Vallaeys van Optmyzer leer je hoe je je voordeel kunt halen uit de AI-ontwikkelingen en hoe je de controle kunt terugpakken. Vallaeys is een van Googles’ eerste 500 werknemers en richtte Optmyzer op, een award-winning PPC-management softwaresysteem.
Sprekers Friends of Search 2020

Traffic Builders partner van Friends of Search

Traffic Builders is trotse partner van Friends of Search. En dat betekent dat we 20% korting mogen geven op tickets. Wil je hier gebruik van maken? Laat het weten aan je accountverantwoordelijke bij ons. Dan zorgt hij of zij ervoor dat je de juiste kortingscode krijgt.

Friends of Search België

Naast de Nederlandse editie is er dit jaar ook een FoS in België. Op 5 februari staan er topsprekers op het podium in Brussel. Je kunt combitickets aanschaffen zodat je er zowel op 4 als 5 februari bij kunt zijn.

Ik wil met 20% korting naar Friends of Search

Wil je er 4 februari in Amsterdam bij zijn? Claim dan snel je ticket! We spreken je graag daar om de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van SEO en SEA door te nemen.

Friends of Search 2020

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Waarom je Friends of Search dit jaar niet mag missen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Social Media

REAN® en het REAN® logo zijn door Traffic Builders B.V. geregistreerde merken. Het REAN®-model en REAN®-framework zijn door Traffic Builders B.V. ontwikkelde en beschermde modellen (hierna te noemen: “het werk”). Het kopiëren, distribueren, vertonen en uitvoeren van het werk en afgeleide werken is toegestaan op voorwaarde van het vermelden van de oorspronkelijke auteur (Wolter Tjeenk Willink, Traffic Builders B.V., met hyperlinkverwijzing naar www.traffic-builders.com), doch uitsluitend voor niet-commerciële doeleinden en onder een identieke licentie, overeenkomstig de CC BY-NC-SA 3.0 NL licentie. Zie voor meer informatie https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/nl/