Marek 20 mei 2009 / Traffic Builders nieuws
Leestijd: < 1 minuten

De 100 beste webapplicaties ter wereld zijn bekendgemaakt. Onder de noemer Webware 100 publiceerde CNET de lijst van 100 beste webapplicaties. Vooralsnog staan er geen Nederlandse applicaties in de top-100.


Veel van de 100 beste webapplicaties voorspelbaar
In de lijst met 100 beste webapplicaties staan veel oude bekenden. Logisch, want criterium voor de beste webapplicatie zal zijn dat er veel gebruikers gebruik van maken. In de categorie ‘muziek’ staat bijvoorbeeld iTunes en ook de kortstondig voor Nederlanders toegankelijke website Pandora wordt genoemd.

Vooral Google doet het erg goed in de webapplicaties top-100. Met een snelle blik is er zo al 12 keer een applicatie van de populaire zoekmachine uit te pikken. Naast de standaard zoekmachine van Google vallen ook Google Docs, Google Calendar, Picasa, YouTube en Gmail in de prijzen. De volledige Webware 100 is in enigszins onoverzichtelijke vorm te zien op de website van CNET.

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Webware 100: de 100 beste webapplicaties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Social Media

REAN® en het REAN® logo zijn door Traffic Builders B.V. geregistreerde merken. Het REAN®-model en REAN®-framework zijn door Traffic Builders B.V. ontwikkelde en beschermde modellen (hierna te noemen: “het werk”). Het kopiëren, distribueren, vertonen en uitvoeren van het werk en afgeleide werken is toegestaan op voorwaarde van het vermelden van de oorspronkelijke auteur (Wolter Tjeenk Willink, Traffic Builders B.V., met hyperlinkverwijzing naar www.traffic-builders.com), doch uitsluitend voor niet-commerciële doeleinden en onder een identieke licentie, overeenkomstig de CC BY-NC-SA 3.0 NL licentie. Zie voor meer informatie https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/nl/