Webwinkel op zondag dicht?

Geschatte leestijd: < 1 minuten

Een webwinkel lijkt op een echte winkel. De scheiding tussen een webwinkel en een ‘bricks & mortar’ winkel begint steeds vager te worden. Zo vaag zelfs, dat er exploitanten zijn die op zondag hun webwinkel ‘sluiten’.

Een webwinkel heeft het voordeel dat zaken geautomatiseerd kunnen verlopen. De klant vult een (bestel)formulier in en alle administratieve handelingen worden door het systeem aangeroepen. Een beetje webwinkel is daardoor meer een kwestie van technisch onderhoud, dat door de eigenaar op elk gewenst tijdstip kan plaatsvinden (spoedeisende problemen daargelaten). De eigenaren van webwinkel Babypark.nl denken daar anders over. In verband met de zondagsrust kiest het team achter Babypark.nl ervoor om de website op zondag uit de lucht te halen. Op die dag kan er daardoor geen enkele vorm van interactie plaatsvinden met de webwinkel.

De webwinkel toont op zondag een statische pagina die de bezoekers vraagt om op een andere dag terug te komen. Zelfs een bericht achterlaten dat op later tijdstip wordt beantwoord, is niet mogelijk. Dat terwijl je bij een op zondag gesloten winkel wel een envelop door de brievenbus kunt gooien… Op alle andere dagen is de bezoeker/klant overigens van harte welkom bij deze webwinkel.


Eén reactie op “Webwinkel op zondag dicht?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Marek
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Marek

Neem contact op met Marek
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Wil je graag weten wat Traffic Builders voor je kan betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontvang onze blogartikelen per mail

Ook voorop blijven lopen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.