Webwinkel Vakdagen 2008

Op 16 en 17 januari 2008 vindt in de Jaarbeurs Utrecht de tweede editie plaats van de Webwinkel Vakdagen. Na het overweldigend succes van 2007 kon het ook niet anders dan dat de Webwinkel Vakdagen herhaald zouden worden. Evenals vorig jaar zal Traffic Builders ook nu weer als mediapartner verantwoordelijk zijn voor de online marketing van het evenement. Daarnaast verzorgen we op beide dagen een mini-workshop omtrent succesvolle zoekmachinemarketingstrategieën voor webwinkels en zijn we met een stand op de beursvloer aanwezig.

Aantal inschrijvingen
In 2007 trok het evenement ruim 4300 bezoekers. De Webwinkel Vakdagen 2008 lijken het succes van 2007 te gaan overtreffen gelet op het aantal voorinschrijvingen. Het aantal bezoekers dat zich nu al heeft geregistreerd ligt ruim 2x zo hoog als het aantal in dezelfde periode vorig jaar. Het aanbod tijdens de Webwinkel Vakdagen bestaat uit o.a. aanbieders van betaalsystemen, webdesign, webwinkel software, post & pakketbezorging, zoekmachines en zoekmachinemarketing, vergelijkingssites, content management, web analytics, online marketing, customer relationship management en diverse andere oplossingen die van belang zijn in de dagelijkse praktijk van de webwinkel.

Toegang tot de Webwinkel Vakdagen is gratis bij voorinschrijving. Klik hier om u aan te melden als bezoeker.

Grotere beursvloer en sprekersruimten
Belangrijk verschil ten opzicht van 2007 is dat de Webwinkel Vakdagen flink in aantallen vierkante meters zijn uitgebreid. Zo is het beursoppervlak verdubbeld en zijn er dus ook ruim 2x zoveel toeleveranciers voor webwinkels te bekijken. Ook de sprekersruimten zijn vergroot, zodat de lange rijen en overvolle zalen van begin dit jaar hopelijk passé zijn.

Onderzoek internet marketing bij webwinkels
In het kader van de Webwinkel Vakdagen voert Traffic Builders in samenwerking met de organisatie dit jaar onderzoek uit naar de inzet van internet marketing methoden in de thuiswinkelbranche. In het bijzonder wordt aandacht besteed aan de inzet van en ervaring met zoekmachinemarketing. Inmiddels hebben al meer dan 200 webwinkels deelgenomen aan het onderzoek.

Heeft u nog niet deelgenomen? Het onderzoek vraagt slechts 10 minuten van uw tijd en bovendien maakt u kans op een lekker wijnpakket, aangeboden door Traffic Builders. Klik hier om direct deel te nemen aan het onderzoek. De resultaten van het onderzoek worden geanonimiseerd bekend gemaakt tijdens de Webwinkel Vakdagen.