Webwinkel Vakdagen 2008

Geschatte leestijd: 2 minuten

Op 16 en 17 januari 2008 vindt in de Jaarbeurs Utrecht de tweede editie plaats van de Webwinkel Vakdagen. Na het overweldigend succes van 2007 kon het ook niet anders dan dat de Webwinkel Vakdagen herhaald zouden worden. Evenals vorig jaar zal Traffic Builders ook nu weer als mediapartner verantwoordelijk zijn voor de online marketing van het evenement. Daarnaast verzorgen we op beide dagen een mini-workshop omtrent succesvolle zoekmachinemarketingstrategieën voor webwinkels en zijn we met een stand op de beursvloer aanwezig.

Aantal inschrijvingen
In 2007 trok het evenement ruim 4300 bezoekers. De Webwinkel Vakdagen 2008 lijken het succes van 2007 te gaan overtreffen gelet op het aantal voorinschrijvingen. Het aantal bezoekers dat zich nu al heeft geregistreerd ligt ruim 2x zo hoog als het aantal in dezelfde periode vorig jaar. Het aanbod tijdens de Webwinkel Vakdagen bestaat uit o.a. aanbieders van betaalsystemen, webdesign, webwinkel software, post & pakketbezorging, zoekmachines en zoekmachinemarketing, vergelijkingssites, content management, web analytics, online marketing, customer relationship management en diverse andere oplossingen die van belang zijn in de dagelijkse praktijk van de webwinkel.

Toegang tot de Webwinkel Vakdagen is gratis bij voorinschrijving. Klik hier om u aan te melden als bezoeker.

Grotere beursvloer en sprekersruimten
Belangrijk verschil ten opzicht van 2007 is dat de Webwinkel Vakdagen flink in aantallen vierkante meters zijn uitgebreid. Zo is het beursoppervlak verdubbeld en zijn er dus ook ruim 2x zoveel toeleveranciers voor webwinkels te bekijken. Ook de sprekersruimten zijn vergroot, zodat de lange rijen en overvolle zalen van begin dit jaar hopelijk passé zijn.

Onderzoek internet marketing bij webwinkels
In het kader van de Webwinkel Vakdagen voert Traffic Builders in samenwerking met de organisatie dit jaar onderzoek uit naar de inzet van internet marketing methoden in de thuiswinkelbranche. In het bijzonder wordt aandacht besteed aan de inzet van en ervaring met zoekmachinemarketing. Inmiddels hebben al meer dan 200 webwinkels deelgenomen aan het onderzoek.

Heeft u nog niet deelgenomen? Het onderzoek vraagt slechts 10 minuten van uw tijd en bovendien maakt u kans op een lekker wijnpakket, aangeboden door Traffic Builders. Klik hier om direct deel te nemen aan het onderzoek. De resultaten van het onderzoek worden geanonimiseerd bekend gemaakt tijdens de Webwinkel Vakdagen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer interessante blogs over
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders. Daarnaast is hij mede-oprichter van ons ‘zusje’ Traffic Builders People, specialist in werving & selectie, interim-bemiddeling en detachering binnen het digitale werkveld. Met bijna 20 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest toonaangevende digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Daarnaast is hij oud-voorzitter van de IAB Taskforce Search, bestuurslid van de profgroep Digital Analytics van de MOA en lid van de Raad van Advies van eerste divisieclub Almere City FC.

Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Wil je graag weten wat Traffic Builders voor je kan betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontvang onze blogartikelen per mail

Ook voorop blijven lopen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.