Traffic Builders gastspreker op Webwinkel Vakdagen 2016

Het nieuwe jaar is begonnen en dat betekent goede voornemens, een frisse start en natuurlijk ook de Webwinkel Vakdagen. Traditiegetrouw zijn we dit jaar ook aanwezig op dit evenement. Samen met 250 andere exposanten zullen wij de beursvloer vullen op 20 en 21 januari. Dit jaar nemen wij drie sprekers mee die hun expertise zullen delen op het gebied van omnichannel marketing, zoekmachine adverteren en conversie-optimalisatie. Ik zal je alvast een voorproefje geven van hun verhaal.

Stel, je staat op het punt om de deur uit te gaan en je wil weten of de trein rijdt, ondanks de ijzel in Groningen. Geen probleem, de routeplanner geeft antwoord. Al fietsend naar het station merk je dat een warme sjaal toch wel handig is. Straks maar even bestellen via Wehkamp.nl. Eenmaal in de trein kijk je de laatste aflevering van jouw favoriete Netflix-serie. Twee haltes voor je eruit moet, bestel je nog even de tickets voor de voorstelling via Ticketmaster. Het is immers datenight met je partner. Eenmaal aangekomen op het station tik je de routebeschrijving in en loop je naar je eindbestemming, waar je in de lift de nieuwsbrief doorleest. In een omnichannel wereld gaan we niet online, we leven online.

Omnichannel
Bron: Clicky.co

Als online marketeer herken je de talloze kansen die zich in bovenstaand voorbeeld voordoen. Maar hoe speel je hierop in? Directeur Wolter Tjeenk Willink vertelt je over de ideale online marketingstrategie in een omnichannel wereld. Op beide dagen is hij te vinden op het Advanced Marketing & Analytics- podium én onze stand.

Zet een stap naar effectieve conversie-optimalisatie

Als vaste lezer van ons blog weet je inmiddels wel hoe onze conversie-optimalisatie heldin Eva Louwen een A/B test opzet. Zo niet, dat lees je hier, hier en hier.  Wat het nut is van een goede A/B test en hoe wij dit meten lees je hier. Zo. Nu ben je weer helemaal op de hoogte. Maar goed ook, want op woensdag 20 januari vertelt Eva hoe je ervoor zorgt dat je met A/B testen écht resultaat behaalt. Van het ontwerpen van de test tot het bewaken van het proces zodat je kunt blijven testen. Zowel op woensdag als donderdag staan onze conversie-optimalisatie specialisten op de beursstand om een  persoonlijke clinic te verzorgen tijdens de Webwinkel Vakdagen. Wil je meedoen? Meld je hier aan. 

Leer van de fouten van een ander tijdens de webwinkel vakdagen

SEA product manager Martijn Stoelhorst staat op donderdag 21 januari in de Advanced Marketing & Analytics hal, waar hij oplossingen deelt voor de uitdagingen waar online adverteerders tegenaan lopen. Door een kijkje in de keuken te geven kun jij leren van de fouten die andere adverteerders al voor jou gemaakt hebben. Je leert hoe je jouw advertentiebudget efficiënter in kunt zetten en hoe je de doelgroep effectief bereikt. Van concrete aanpassingen in jouw SEA accounts tot jouw volledige online strategie. Op beide dagen zijn SEA specialisten aanwezig om al jouw vragen te beantwoorden.

Aanmelden

De 10e editie van de Webwinkel Vakdagen vindt plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Op 20 en 21 januari zijn wij te vinden op stand A55.  Wil je erbij zijn? Dat kan! Meld je aan door op onderstaande banner te klikken en kom gezellig even langs op onze stand. Zie je dan!

Webwinkel Vakdagen