Webwinkel Vakdagen op voorhand al succesvol

De Webwinkel Vakdagen die op 17 en 18 januari in de Jaarbeurs in Utrecht worden gehouden zijn op voorhand al een groot succes. Volgens de heer Adang van Organisatie Groep Zuid, de drijvende kracht achter de Webwinkel Vakdagen, hebben zich inmiddels al meer dan 4000 bezoekers middels voorregistratie aangemeld, waaronder vertegenwoordigers van vrijwel alle grote webwinkels van Nederland.

De webwinkel Vakdagen is een congres annex beurs waar toeleveranciers voor de online thuiswinkelbranche zich presenteren en de laatste relevante trends en ontwikkelingen voor webwinkels worden besproken. Een tweedaags evenement met een actueel en compleet aanbod aan oplossingen die onmisbaar zijn voor de webwinkelier, groot en klein. Er is een uitgebreid sprekersprogramma met interesante sessies over onder meer online betalen, conversie-optimalisatie, usability en uiteraard zoekmachinemarketing.

Traffic Builders is gevraagd invulling te geven aan het onderdeel zoekmachinemarketing en zal op woensdag 17 januari in de persoon van oprichter Wolter Tjeenk Willink concrete tips ter verbetering van de zoekmachinemarketingstrategie voor webwinkels geven. Daarnaast kan men zich op de stand van Traffic Builders vrijblijvend laten adviseren over mogelijke verbeteringen van de eigen webwinkel op het gebied van zoekmachine-optimalisatie, adverteren in zoekmachines en conversie-optimalisatie.

Let op: Traffic Builders geeft in samenwerking met VVV Texel tijdens dit evenement een gratis verblijf op Texel weg. Bezoek dus onze stand voor meer informatie.