Webwinkel Vakdagen op voorhand al succesvol

Geschatte leestijd: < 1 minuten

De Webwinkel Vakdagen die op 17 en 18 januari in de Jaarbeurs in Utrecht worden gehouden zijn op voorhand al een groot succes. Volgens de heer Adang van Organisatie Groep Zuid, de drijvende kracht achter de Webwinkel Vakdagen, hebben zich inmiddels al meer dan 4000 bezoekers middels voorregistratie aangemeld, waaronder vertegenwoordigers van vrijwel alle grote webwinkels van Nederland.

De webwinkel Vakdagen is een congres annex beurs waar toeleveranciers voor de online thuiswinkelbranche zich presenteren en de laatste relevante trends en ontwikkelingen voor webwinkels worden besproken. Een tweedaags evenement met een actueel en compleet aanbod aan oplossingen die onmisbaar zijn voor de webwinkelier, groot en klein. Er is een uitgebreid sprekersprogramma met interesante sessies over onder meer online betalen, conversie-optimalisatie, usability en uiteraard zoekmachinemarketing.

Traffic Builders is gevraagd invulling te geven aan het onderdeel zoekmachinemarketing en zal op woensdag 17 januari in de persoon van oprichter Wolter Tjeenk Willink concrete tips ter verbetering van de zoekmachinemarketingstrategie voor webwinkels geven. Daarnaast kan men zich op de stand van Traffic Builders vrijblijvend laten adviseren over mogelijke verbeteringen van de eigen webwinkel op het gebied van zoekmachine-optimalisatie, adverteren in zoekmachines en conversie-optimalisatie.

Let op: Traffic Builders geeft in samenwerking met VVV Texel tijdens dit evenement een gratis verblijf op Texel weg. Bezoek dus onze stand voor meer informatie.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer interessante blogs over
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders. Daarnaast is hij mede-oprichter van ons ‘zusje’ Traffic Builders People, specialist in werving & selectie, interim-bemiddeling en detachering binnen het digitale werkveld. Met bijna 20 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest toonaangevende digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Daarnaast is hij oud-voorzitter van de IAB Taskforce Search, bestuurslid van de profgroep Digital Analytics van de MOA en lid van de Raad van Advies van eerste divisieclub Almere City FC.

Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Wil je graag weten wat Traffic Builders voor je kan betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontvang onze blogartikelen per mail

Ook voorop blijven lopen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.