Traffic Builders presenteert: What’s next in… Data, Analytics & CRO

Datamissers…. Soms heel zichtbaar, maar relatief onschuldig. Soms nauwelijks zichtbaar, maar met een enorme impact. Het onjuist gebruik van data kan grote gevolgen hebben. Hoe zorg jij dat je door de bomen de data nog ziet?

Datamissers

Datamissers voorkomen?

Op 31 oktober praten wij je bij over alles wat jij kunt doen om alle datamissers te voorkomen. Ondertussen weet je wel dat Traffic Builders garant staat voor grote inhoudelijke kwaliteit. Maar wist je ook dat wij sterk geloven in het delen van die kennis? Immers, goed geïnformeerde opdrachtgevers maken betere beslissingen.

What’s next in…. Data, Analytics & CRO?

Een inhoudelijke kennis evenement waarna je naar huis gaat met concrete aanknopingspunten en een To-Do lijst voor het effectief gebruiken van data. Wij zorgen ervoor dat jij weer volledig op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. Zo helpen we je met de vraag “Hoe stel ik een solide datastrategie op?”. We laten je zien hoe je met data inzicht kunt krijgen in jouw klanten, in kanalen, apparaten en campagnes en hoe het helpt met het opbouwen van profielen. Hoe jij de bak aan data kunt organiseren en hoe je het overzichtelijk houdt. Onze partner Google laat je zien hoe je data van verschillende bronnen kunt samenvoegen tot één overzichtelijke bron van inzicht.

Natuurlijk ligt de basis bij een strategie, maar daarna focussen we op hoe je dat nou in de praktijk brengt. Hoe jij data kunt inzetten voor direct resultaat en hoe je dat snel en laagdrempelig kunt doen. Tot slot gaan we in kleinere sessies uiteen om praktisch te kunnen sparren over de inzet van data voor verschillende doeleinden en om tot een to-do-list te komen waarmee je direct aan de slag kunt.

Ons streven is een event neer te zetten waarbij onze deelnemers staan te popelen om weg te mogen….
Niet omdat het event niet gewaardeerd wordt, maar omdat iedereen direct aan de slag wil met de actiepunten die ze hebben genoteerd!

Wil je hier niks van missen?

Neem dan snel contact met ons op. Het programma is van 15:00 tot 19:00. Het aantal plaatsen is beperkt en vol = vol.