Workshop zoekmachine marketing tijdens New Media Congres 2007

Geschatte leestijd: < 1 minuten

Maandag 19 november organiseert High Profile, dé uitgeverij in de evenementenwereld, het New Media Congres in de Taets Art Gallery in Zaandam. Het evenement is gericht op de trends en ontwikkelingen op het gebied van de nieuwe media, toegespitst op de evenementenbranche. Namens Traffic Builders mag ik als gastspreker 4x een workshop zoekmachine marketing vullen met do's, dont's, trends en cases op het gebied van zoekmachine marketing.

Zoekmachine marketing in de evenementenbranche
De evenementenbranche heeft zich de afgelopen jaren sterk op zoekmachine marketing gestort. De zoekresultaten worden op de meest generieke zoektermen gedomineerd door de grote portals als Recreatief.nl, Wegmetdebaas.nl, Locaties.nl, DNLS.nl en Uitjes.nl. Daarnaast zien we veel keywordgerichte domeinnamen de top 10 zoekresultaten in Google domineren op termen als bedrijfsuitje, bedrijfsfeesten, etc.

Direct zelf aan de slag
Traffic Builders heeft relatief veel ervaring met zoekmachine marketing in de evenementenbranche. Ca. 10% van de High Profile top 100 evenementenbedrijven maakt gebruik van onze expertise, zij het in de vorm van incidenteel advies dan wel op basis van een meer structurele samenwerking. Een leuke branche waarin de door de sterk toenemende concurrentie zoekmachine marketing steeds meer op het schepst van de snede moet worden toegepast. In de workshop komende diverse onderwerpen aan bod waarmee de deelnemers concrete handvatten aangereikt krijgen om direct zelf aan de slag te kunnen met zoekmachine-optimalisatie en adverteren in zoekmachines.

Programma
Andere sprekers op het programma van het New Media Congres zijn o.a. trendwatchers Vincent Everts en Richard Lamb, Marco Derksen van MarketingFacts en Boris Veldhuijzen van Zanten van IPAN. De dag staat onder de bezielende leiding van dagvoorzitter Ronnie Overgoor, initiatiefnemer van PitchView.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders. Daarnaast is hij mede-oprichter van ons ‘zusje’ Traffic Builders People, specialist in werving & selectie, interim-bemiddeling en detachering binnen het digitale werkveld. Met bijna 20 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest toonaangevende digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Daarnaast is hij oud-voorzitter van de IAB Taskforce Search, bestuurslid van de profgroep Digital Analytics van de MOA en lid van de Raad van Advies van eerste divisieclub Almere City FC.

Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Wil je graag weten wat Traffic Builders voor je kan betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontvang onze blogartikelen per mail

Ook voorop blijven lopen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.