Yahoo! en Microsoft toch weer in gesprek

Geschatte leestijd: 1 minuten

Microsoft begint weer interesse te tonen in Yahoo! na de forse daling van de beurskoers van het internetbedrijf. Die daling zorgde er ook voor dat veel managers opstapten.

De nieuwe gesprekken tussen Yahoo! en Microsoft zorgden ervoor dat de koers gisteren met drie procent steeg. De huidige koers van 22 dollar is echter nog steeds ver onder het bod van 33 dollar dat Microsoft in eerste instantie deed op het bedrijf. Ook is het aanzienlijk lager dan de 34 dollar waar de koers in november afgelopen jaar op stond en de 30 dollar die een aandeel Yahoo! enkele weken geleden opbracht.

Microsoft is op dit moment vooral in gesprek over een zogenaamde ‘search deal’ waarbij beide bedrijven een samenwerking zouden aangaan om de commerciële posities zo goed mogelijk in te vullen. Er zou geen sprake zijn van een volledige overname van Yahoo! door Microsoft.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders en mede-oprichter van ons recruitmentzusje Traffic Builders People. Met ruim 20 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest ervaren en digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Traffic Builders verstuurt 1x per maand een nieuwsbrief. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.