Yahoo! en Microsoft toch weer in gesprek

Geschatte leestijd: < 1 minuten

Microsoft begint weer interesse te tonen in Yahoo! na de forse daling van de beurskoers van het internetbedrijf. Die daling zorgde er ook voor dat veel managers opstapten.

De nieuwe gesprekken tussen Yahoo! en Microsoft zorgden ervoor dat de koers gisteren met drie procent steeg. De huidige koers van 22 dollar is echter nog steeds ver onder het bod van 33 dollar dat Microsoft in eerste instantie deed op het bedrijf. Ook is het aanzienlijk lager dan de 34 dollar waar de koers in november afgelopen jaar op stond en de 30 dollar die een aandeel Yahoo! enkele weken geleden opbracht.

Microsoft is op dit moment vooral in gesprek over een zogenaamde ‘search deal’ waarbij beide bedrijven een samenwerking zouden aangaan om de commerciële posities zo goed mogelijk in te vullen. Er zou geen sprake zijn van een volledige overname van Yahoo! door Microsoft.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders. Daarnaast is hij mede-oprichter van ons ‘zusje’ Traffic Builders People, specialist in werving & selectie, interim-bemiddeling en detachering binnen het digitale werkveld. Met bijna 20 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest toonaangevende digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Daarnaast is hij oud-voorzitter van de IAB Taskforce Search, bestuurslid van de profgroep Digital Analytics van de MOA en lid van de Raad van Advies van eerste divisieclub Almere City FC.

Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Wil je graag weten wat Traffic Builders voor je kan betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontvang onze blogartikelen per mail

Ook voorop blijven lopen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.