Yahoo! komt met SmartAds

Geschatte leestijd: < 1 minuten

Yahoo! heeft vandaag SmartAds gepresenteerd. SmartAds is een nieuwe techniek waarmee meer inkomsten worden gegenereerd door advertenties.

SmartAds
SmartAds is een nieuwe techniek waarbij de advertenties zich aanpassen aan het gedrag van de internetgebruiker. Zo wordt het gedrag van de internetgebruiker nauw in de gaten gehouden en speelt men in op dit gedrag. Dit zorgt ervoor dat SmartAds verschillende advertenties kan aanbieden aan mannen en vrouwen op de websites die zij bezoeken.

Advertenties
Om de advertenties nog extra kracht bij te zetten heeft Yahoo! software ingezet waarbij men het land van de internetgebruiker kan achterhalen. Volgens Yahoo! is dit een groot voordeel voor de adverteerders. Men kan zo namelijk inspelen op de taal en herkomst van de internetgebruiker. De advertenties sluiten zo beter aan bij de interessewereld van de gebruiker. Voor de adverteerder is dit zeer gunstig, als de advertentie de juiste aandacht krijgt zal deze mogelijk sneller leiden tot een besteding.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders. Daarnaast is hij mede-oprichter van ons ‘zusje’ Traffic Builders People, specialist in werving & selectie, interim-bemiddeling en detachering binnen het digitale werkveld. Met bijna 20 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest toonaangevende digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Daarnaast is hij oud-voorzitter van de IAB Taskforce Search, bestuurslid van de profgroep Digital Analytics van de MOA en lid van de Raad van Advies van eerste divisieclub Almere City FC.

Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Wil je graag weten wat Traffic Builders voor je kan betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontvang onze blogartikelen per mail

Ook voorop blijven lopen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.