Yahoo! komt met SmartAds

Geschatte leestijd: 1 minuten

Yahoo! heeft vandaag SmartAds gepresenteerd. SmartAds is een nieuwe techniek waarmee meer inkomsten worden gegenereerd door advertenties.

SmartAds
SmartAds is een nieuwe techniek waarbij de advertenties zich aanpassen aan het gedrag van de internetgebruiker. Zo wordt het gedrag van de internetgebruiker nauw in de gaten gehouden en speelt men in op dit gedrag. Dit zorgt ervoor dat SmartAds verschillende advertenties kan aanbieden aan mannen en vrouwen op de websites die zij bezoeken.

Advertenties
Om de advertenties nog extra kracht bij te zetten heeft Yahoo! software ingezet waarbij men het land van de internetgebruiker kan achterhalen. Volgens Yahoo! is dit een groot voordeel voor de adverteerders. Men kan zo namelijk inspelen op de taal en herkomst van de internetgebruiker. De advertenties sluiten zo beter aan bij de interessewereld van de gebruiker. Voor de adverteerder is dit zeer gunstig, als de advertentie de juiste aandacht krijgt zal deze mogelijk sneller leiden tot een besteding.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders en mede-oprichter van ons recruitmentzusje Traffic Builders People. Met ruim 20 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest ervaren en digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Traffic Builders verstuurt 1x per maand een nieuwsbrief. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.