Wolter Tjeenk Willink 03 juli 2007 / Zoekmachine Optimalisatie (SEO)
Leestijd: < 1 minuten

Yahoo! heeft vandaag SmartAds gepresenteerd. SmartAds is een nieuwe techniek waarmee meer inkomsten worden gegenereerd door advertenties.

SmartAds
SmartAds is een nieuwe techniek waarbij de advertenties zich aanpassen aan het gedrag van de internetgebruiker. Zo wordt het gedrag van de internetgebruiker nauw in de gaten gehouden en speelt men in op dit gedrag. Dit zorgt ervoor dat SmartAds verschillende advertenties kan aanbieden aan mannen en vrouwen op de websites die zij bezoeken.

Advertenties
Om de advertenties nog extra kracht bij te zetten heeft Yahoo! software ingezet waarbij men het land van de internetgebruiker kan achterhalen. Volgens Yahoo! is dit een groot voordeel voor de adverteerders. Men kan zo namelijk inspelen op de taal en herkomst van de internetgebruiker. De advertenties sluiten zo beter aan bij de interessewereld van de gebruiker. Voor de adverteerder is dit zeer gunstig, als de advertentie de juiste aandacht krijgt zal deze mogelijk sneller leiden tot een besteding.

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Yahoo! komt met SmartAds

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.