Wolter Tjeenk Willink 04 december 2008 / Zoekmachine Optimalisatie (SEO)
Leestijd: < 1 minuten

Yahoo! heeft Yahoo! Search Assist toegevoegd aan de afbeeldingenzoeker van de zoekmachine. Blijkbaar houdt de financiële neergang van Yahoo! de zoekmachine niet tegen om aan nieuwe applicaties voor search te werken. Net als vele nieuwe initiatieven van Google, lijkt nog niet de hele wereld gebruik te kunnen maken van de voor afbeeldingen toegevoegde Yahoo! Search Assist.

Met Yahoo! Search Assist toont de zoekmachine mensen afbeeldingen in verfijnde categorieën wanneer de zoekterm generiek en populair is. Yahoo! toont daarnaast, net als Google, een tekstadvertentie onder de afbeeldingen. Hieronder staat (met dank aan Search Engine Land) een afbeelding van hoe Yahoo! Search Assist voor afbeeldingen er in de praktijk uit moet zien.

Yahoo Search Assist voor afbeeldingen

Waarom Yahoo! Search Assist voor afbeeldingen nog niet is op te roepen, is onduidelijk. De assistent voor afbeeldingen zou moeten werken. Op dit moment werkt het (als het werkt) overigens alleen nog in de afbeeldingenzoeker van de zoekmachine. Yahoo! werkt hard aan het op Yahoo.com implementeren van Yahoo! Search Assist.

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Yahoo! lanceert Search Assist voor afbeeldingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Social Media

REAN® en het REAN® logo zijn door Traffic Builders B.V. geregistreerde merken. Het REAN®-model en REAN®-framework zijn door Traffic Builders B.V. ontwikkelde en beschermde modellen (hierna te noemen: “het werk”). Het kopiëren, distribueren, vertonen en uitvoeren van het werk en afgeleide werken is toegestaan op voorwaarde van het vermelden van de oorspronkelijke auteur (Wolter Tjeenk Willink, Traffic Builders B.V., met hyperlinkverwijzing naar www.traffic-builders.com), doch uitsluitend voor niet-commerciële doeleinden en onder een identieke licentie, overeenkomstig de CC BY-NC-SA 3.0 NL licentie. Zie voor meer informatie https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/nl/