Yahoo! lanceert Search Assist voor afbeeldingen

Geschatte leestijd: < 1 minuten

Yahoo! heeft Yahoo! Search Assist toegevoegd aan de afbeeldingenzoeker van de zoekmachine. Blijkbaar houdt de financiële neergang van Yahoo! de zoekmachine niet tegen om aan nieuwe applicaties voor search te werken. Net als vele nieuwe initiatieven van Google, lijkt nog niet de hele wereld gebruik te kunnen maken van de voor afbeeldingen toegevoegde Yahoo! Search Assist.

Met Yahoo! Search Assist toont de zoekmachine mensen afbeeldingen in verfijnde categorieën wanneer de zoekterm generiek en populair is. Yahoo! toont daarnaast, net als Google, een tekstadvertentie onder de afbeeldingen. Hieronder staat (met dank aan Search Engine Land) een afbeelding van hoe Yahoo! Search Assist voor afbeeldingen er in de praktijk uit moet zien.

Yahoo Search Assist voor afbeeldingen

Waarom Yahoo! Search Assist voor afbeeldingen nog niet is op te roepen, is onduidelijk. De assistent voor afbeeldingen zou moeten werken. Op dit moment werkt het (als het werkt) overigens alleen nog in de afbeeldingenzoeker van de zoekmachine. Yahoo! werkt hard aan het op Yahoo.com implementeren van Yahoo! Search Assist.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders. Daarnaast is hij mede-oprichter van ons ‘zusje’ Traffic Builders People, specialist in werving & selectie, interim-bemiddeling en detachering binnen het digitale werkveld. Met bijna 20 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest toonaangevende digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Daarnaast is hij oud-voorzitter van de IAB Taskforce Search, bestuurslid van de profgroep Digital Analytics van de MOA en lid van de Raad van Advies van eerste divisieclub Almere City FC.

Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Wil je graag weten wat Traffic Builders voor je kan betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontvang onze blogartikelen per mail

Ook voorop blijven lopen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.