Yahoo! lanceert Search Assist voor afbeeldingen

Geschatte leestijd: 1 minuten

Yahoo! heeft Yahoo! Search Assist toegevoegd aan de afbeeldingenzoeker van de zoekmachine. Blijkbaar houdt de financiële neergang van Yahoo! de zoekmachine niet tegen om aan nieuwe applicaties voor search te werken. Net als vele nieuwe initiatieven van Google, lijkt nog niet de hele wereld gebruik te kunnen maken van de voor afbeeldingen toegevoegde Yahoo! Search Assist.

Met Yahoo! Search Assist toont de zoekmachine mensen afbeeldingen in verfijnde categorieën wanneer de zoekterm generiek en populair is. Yahoo! toont daarnaast, net als Google, een tekstadvertentie onder de afbeeldingen. Hieronder staat (met dank aan Search Engine Land) een afbeelding van hoe Yahoo! Search Assist voor afbeeldingen er in de praktijk uit moet zien.

Yahoo Search Assist voor afbeeldingen

Waarom Yahoo! Search Assist voor afbeeldingen nog niet is op te roepen, is onduidelijk. De assistent voor afbeeldingen zou moeten werken. Op dit moment werkt het (als het werkt) overigens alleen nog in de afbeeldingenzoeker van de zoekmachine. Yahoo! werkt hard aan het op Yahoo.com implementeren van Yahoo! Search Assist.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders en mede-oprichter van ons recruitmentzusje Traffic Builders People. Met ruim 20 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest ervaren en digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Traffic Builders verstuurt 1x per maand een nieuwsbrief. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.