Yahoo update backlinks inzage

Geschatte leestijd: 1 minuten
Vanaf vandaag is het mogelijk om beter te zoeken naar backlinks binnen Yahoo. Een handige tool wordt bijvoorbeeld geboden door het uitgebreide commando linkdomain:www.domeinnaam.nl inurl:.nl, waardoor slechts de backlinks op websites met de .nl extentie verwijzend naar domeinnaam.nl worden getoond. Het is tevens mogelijk om alle backlinks verwijzend naar domeinnaam.nl binnen één specifieke url weer te geven.

Een tweede handige tool voor iedereen die zich met zoekmachine optimalisatie & -marketing bezig houdt, is de optie om te zoeken naar de trefwoorden of anchor tekst waarmee naar een domeinnaam gelinked wordt. Het is algemeen bekend dat de anchor tekst of link tekst bijdraagt aan de vindbaarheid van websites op het woord of de woordgroep waaruit de linktekst bestaat. Het commando: linkdomain:domeinnaam.nl allinanchor:keyword.

Vreemd genoeg maakt Yahoo! geen melding de nieuwe opties in de Yahoo Advanced Search sectie.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders en mede-oprichter van ons recruitmentzusje Traffic Builders People. Met ruim 17 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest ervaren en digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Traffic Builders verstuurt 1x per maand een nieuwsbrief. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement