Wolter Tjeenk Willink 07 september 2005 / Traffic Builders nieuws
Leestijd: < 1 minuten
Vanaf vandaag is het mogelijk om beter te zoeken naar backlinks binnen Yahoo. Een handige tool wordt bijvoorbeeld geboden door het uitgebreide commando linkdomain:www.domeinnaam.nl inurl:.nl, waardoor slechts de backlinks op websites met de .nl extentie verwijzend naar domeinnaam.nl worden getoond. Het is tevens mogelijk om alle backlinks verwijzend naar domeinnaam.nl binnen één specifieke url weer te geven.

Een tweede handige tool voor iedereen die zich met zoekmachine optimalisatie & -marketing bezig houdt, is de optie om te zoeken naar de trefwoorden of anchor tekst waarmee naar een domeinnaam gelinked wordt. Het is algemeen bekend dat de anchor tekst of link tekst bijdraagt aan de vindbaarheid van websites op het woord of de woordgroep waaruit de linktekst bestaat. Het commando: linkdomain:domeinnaam.nl allinanchor:keyword.

Vreemd genoeg maakt Yahoo! geen melding de nieuwe opties in de Yahoo Advanced Search sectie.

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Yahoo update backlinks inzage

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Social Media

REAN® en het REAN® logo zijn door Traffic Builders B.V. geregistreerde merken. Het REAN®-model en REAN®-framework zijn door Traffic Builders B.V. ontwikkelde en beschermde modellen (hierna te noemen: “het werk”). Het kopiëren, distribueren, vertonen en uitvoeren van het werk en afgeleide werken is toegestaan op voorwaarde van het vermelden van de oorspronkelijke auteur (Wolter Tjeenk Willink, Traffic Builders B.V., met hyperlinkverwijzing naar www.traffic-builders.com), doch uitsluitend voor niet-commerciële doeleinden en onder een identieke licentie, overeenkomstig de CC BY-NC-SA 3.0 NL licentie. Zie voor meer informatie https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/nl/