Yahoo update backlinks inzage

Geschatte leestijd: < 1 minuten
Vanaf vandaag is het mogelijk om beter te zoeken naar backlinks binnen Yahoo. Een handige tool wordt bijvoorbeeld geboden door het uitgebreide commando linkdomain:www.domeinnaam.nl inurl:.nl, waardoor slechts de backlinks op websites met de .nl extentie verwijzend naar domeinnaam.nl worden getoond. Het is tevens mogelijk om alle backlinks verwijzend naar domeinnaam.nl binnen één specifieke url weer te geven.

Een tweede handige tool voor iedereen die zich met zoekmachine optimalisatie & -marketing bezig houdt, is de optie om te zoeken naar de trefwoorden of anchor tekst waarmee naar een domeinnaam gelinked wordt. Het is algemeen bekend dat de anchor tekst of link tekst bijdraagt aan de vindbaarheid van websites op het woord of de woordgroep waaruit de linktekst bestaat. Het commando: linkdomain:domeinnaam.nl allinanchor:keyword.

Vreemd genoeg maakt Yahoo! geen melding de nieuwe opties in de Yahoo Advanced Search sectie.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders. Daarnaast is hij mede-oprichter van ons ‘zusje’ Traffic Builders People, specialist in werving & selectie, interim-bemiddeling en detachering binnen het digitale werkveld. Met bijna 20 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest toonaangevende digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Daarnaast is hij oud-voorzitter van de IAB Taskforce Search, bestuurslid van de profgroep Digital Analytics van de MOA en lid van de Raad van Advies van eerste divisieclub Almere City FC.

Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Wil je graag weten wat Traffic Builders voor je kan betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontvang onze blogartikelen per mail

Ook voorop blijven lopen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.