Zoeken in eigen taal mogelijk door Google Translate

Geschatte leestijd: < 1 minuten

Google blijft de gebruiksvriendelijkheid verbeteren waar het kan. Google heeft wederom een nieuw tool gelanceerd die hieraan bijdraagt: Google Translate. Google Translate maakt het mogelijk om gebruikers de zoekresultaten te vinden en te lezen in hun eigen taal.

Google Translate
Met deze tool is het nu mogelijk om overal ter wereld de zoekresultaten te vinden en te lezen. Het is dus mogelijk voor bijvoorbeeld een Portugees die in een theater zoekt in Frankrijk, de meest relevante zoekresultaten automatisch te vertalen naar het Portugees.
Deze nieuwe vertaalmogelijkheid is helaas (nog) niet beschikbaar in het Nederlands. De nieuwe vertaalmogelijkheid is wel beschikbaar in de talen Arabisch, Chinees, Duits, Engels, Frans, Italiaans, Japan, Koreaans, Portugees en Russisch.

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders. Daarnaast is hij mede-oprichter van ons ‘zusje’ Traffic Builders People, specialist in werving & selectie, interim-bemiddeling en detachering binnen het digitale werkveld. Met bijna 20 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest toonaangevende digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Daarnaast is hij oud-voorzitter van de IAB Taskforce Search, bestuurslid van de profgroep Digital Analytics van de MOA en lid van de Raad van Advies van eerste divisieclub Almere City FC.

Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Wil je graag weten wat Traffic Builders voor je kan betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontvang onze blogartikelen per mail

Ook voorop blijven lopen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.