Zoeken in eigen taal mogelijk door Google Translate

Geschatte leestijd: 1 minuten

Google blijft de gebruiksvriendelijkheid verbeteren waar het kan. Google heeft wederom een nieuw tool gelanceerd die hieraan bijdraagt: Google Translate. Google Translate maakt het mogelijk om gebruikers de zoekresultaten te vinden en te lezen in hun eigen taal.

Google Translate
Met deze tool is het nu mogelijk om overal ter wereld de zoekresultaten te vinden en te lezen. Het is dus mogelijk voor bijvoorbeeld een Portugees die in een theater zoekt in Frankrijk, de meest relevante zoekresultaten automatisch te vertalen naar het Portugees.
Deze nieuwe vertaalmogelijkheid is helaas (nog) niet beschikbaar in het Nederlands. De nieuwe vertaalmogelijkheid is wel beschikbaar in de talen Arabisch, Chinees, Duits, Engels, Frans, Italiaans, Japan, Koreaans, Portugees en Russisch.

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders en mede-oprichter van ons recruitmentzusje Traffic Builders People. Met ruim 20 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest ervaren en digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Traffic Builders verstuurt 1x per maand een nieuwsbrief. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.