Marek 15 september 2009 / Feed-based Advertising
Leestijd: < 1 minuten

Zoekmachine-adverteren heeft er een nieuw platform bij: de Admarkt Mini-advertenties van Marktplaats.nl. Traffic Builders is geselecteerd door Marktplaats.nl als een van de selecte groep launching partners, die het nieuwe advertentieplatform de komende maanden mag testen. Vanaf vandaag zal het testen van dit nieuwe platform voor zoekmachine-adverteren beginnen.


Belangrijke eigenschappen gebruik Admarkt Mini-advertenties
Zoekmachine-adverteren met Admarkt Mini-advertenties lijkt veel op het adverteren met Google AdWords-advertenties. Verschillen zijn onder andere de manier waarop de positie van een advertentie wordt bepaald (de Quality Score van Google kan uiteraard niet rechtstreeks worden overgenomen door Marktplaats.nl) en de lengte van de advertentie. Waar Google een titel van 25 karakters (hoewel ook AdWords-titels met 28 karakters zijn gesignaleerd) en 2 beschrijvingsregels van 35 karakters toelaat, bieden Admarkt Mini-advertenties ruimte aan een titel van 35 karakters en 2 beschrijvingsregels van 45 karakters. Een welkome verandering, want die beschrijvingsregel van AdWords leidt nog wel eens tot frustraties bij het zoekmachine-adverteren.

Groot bereik Admarkt Mini-advertenties
De Admarkt Mini-advertenties worden getoond aan het publiek van Marktplaats.nl. Deze zoekmachine voor producten ontvangt maandelijks ruim 6,5 miljoen unieke, koopgerichte bezoekers. Van de bezoekers zoekt 40% naar nieuwe producten. Gemiddeld is een bezoeker 15 minuten op de website.

Zelfs adverteren met Admarkt Mini-advertenties?
Deze vorm van zoekmachine-adverteren is voor zowel grote als kleine zakelijke adverteerders inzetbaar. Traffic Builders biedt als geselecteerde launching partner u de mogelijkheid om te ontdekken wat de voordelen van Admarkt Mini-advertenties voor uw organisatie zijn. Wilt u meer weten over adverteren met Admarkt Mini-advertenties? Neem dan contact op met Traffic Builders: document.write(nummer);
+31(0)36 53 742 41.

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Zoekmachine-adverteren op Marktplaats.nl met Admarkt Mini-advertenties vanaf nu mogelijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Social Media

REAN® en het REAN® logo zijn door Traffic Builders B.V. geregistreerde merken. Het REAN®-model en REAN®-framework zijn door Traffic Builders B.V. ontwikkelde en beschermde modellen (hierna te noemen: “het werk”). Het kopiëren, distribueren, vertonen en uitvoeren van het werk en afgeleide werken is toegestaan op voorwaarde van het vermelden van de oorspronkelijke auteur (Wolter Tjeenk Willink, Traffic Builders B.V., met hyperlinkverwijzing naar www.traffic-builders.com), doch uitsluitend voor niet-commerciële doeleinden en onder een identieke licentie, overeenkomstig de CC BY-NC-SA 3.0 NL licentie. Zie voor meer informatie https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/nl/