Marek 02 april 2009 / Zoekmachine Optimalisatie (SEO)
Leestijd: < 1 minuten

Zoekmachine Cuil geeft de strijd nog niet op. Om zoekresultaten nog gebruiksvriendelijker te maken, lanceert de zoekmachine nu een tijdlijn. Bij zoekopdrachten van historische aard toont Cuil de tijdlijn in de zoekresultaten.


Zoekmachine Cuil blijft proberen om de concurrentiestrijd gezond te houden. Vlak na de lancering van Cuil kwam er al een bericht dat de zoekmachine websites liet crashen en ook in de zoekmachinetest van Traffic Builders bleek Cuil niet genoeg te bieden om het Google echt moeilijk te maken. Nu komt daar ook nog de hete adem van Kumo van Microsoft bij die in de nek van de zoekmachine hijgt. Tijd dus om de zoekresultaten van Cuil een nieuwe lay-out te geven en nieuwe functionaliteiten toe te voegen aan de zoekmachine.

Hoe werkt de tijdlijn in Cuil?
Wanneer een gebruiker in Cuil een zoekopdracht invoert waar een bepaalde geschiedenis aan verbonden is (denk aan Abraham Lincoln, Michael Jordan en Great Depression), dan toont Cuil een tijdlijn met de belangrijkste historiche data die bij de zoekopdracht horen. De tijdlijn kan ook vergroot worden en klapt dan uit over de zoekresultaten.

Voorbeeld van de tijdlijn in Cuil
Als in Cuil bijvoorbeeld de zoekopdracht New York wordt ingetoetst, dan toont Cuil de volgende tijdlijn:

De tijdlijn in Cuil heeft wel voordelen. Zo kan de zoekmachine handig zijn voor bijvoorbeeld scripties of andere taken die research vereisen.

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Zoekmachine Cuil lanceert tijdlijn in zoekresultaten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Social Media

REAN® en het REAN® logo zijn door Traffic Builders B.V. geregistreerde merken. Het REAN®-model en REAN®-framework zijn door Traffic Builders B.V. ontwikkelde en beschermde modellen (hierna te noemen: “het werk”). Het kopiëren, distribueren, vertonen en uitvoeren van het werk en afgeleide werken is toegestaan op voorwaarde van het vermelden van de oorspronkelijke auteur (Wolter Tjeenk Willink, Traffic Builders B.V., met hyperlinkverwijzing naar www.traffic-builders.com), doch uitsluitend voor niet-commerciële doeleinden en onder een identieke licentie, overeenkomstig de CC BY-NC-SA 3.0 NL licentie. Zie voor meer informatie https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/nl/